Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Szia Maglódon van helyem
(Ez egy válasz puma1972 üzenetére (tegnap 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Hajdú-Bihar megyében keresek hellyel rendelkező diszkrét biszex vagy meleg fiút/férfit kölcsönös kényeztetésre!
Hajdú-Bihar megyében keresek hellyel rendelkező diszkrét biszex vagy meleg fiút/férfit kölcsönös kényeztetésre!
Olyan 25-50 év közötti barátot keresek, aki az átlagnál VALÓBAN több spermát tudna az arcomra élvezni, valamint ne legyen folyósan kövér. Lehet szó maszturbálásról, kölcsönös orálról, mellbimbó izgatásról…
Balatonberényben ismerkednék most
Kecskeméten + - 30km holnap kedd délelőtt 11-ig felkínálom farkam egy jó szopásra.
Miskolc és környéke.Szopok egyoldalúan vagy kölcsönösen.Ha tudsz helyet,tudok menni.
Amilyen szép farkad van, inkább aktívnak kéne lenned. De ez csak az én véleményem.
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (tegnap 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Veszprém valaki?
Veszprém valaki?
Sziasztok! Ha valakinek van kedve egy 22 éves fiatal szűk kerek popsit megkúrni irjon rám. Budapesti vagyok

Valaki ma Ajka környéke ?
Szopnèk, popsit nyalatnèk holnaptól Balatonberèny es kke.n.
Valaki akar szopatni ma du.2-3 felé?
Kedd 7-kor reptérnél valaki szopna vagy közös maszti ?
Holnap délelött a keletinél aktív és szopható vagyok.

Siófok, Hotel Európa esetleg valaki?
Hali!
Ma este 18;00 korul Budaorson? Kolcsonos oral, kozos maszti?
Ma este 18;00 korul Budaorson? Kolcsonos oral, kozos maszti?

Balatonberénybe ma ismerkednék
Átjöhetnél a 11.kerületbe!
(Ez egy válasz puma1972 üzenetére (tegnap 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Új vagyok itt az oldalon, keresek bi pasit vagy párt, akik bevezetnének… Kezdő vagyok, de sokmindent kipróbálnék! smile Helyem van!Írjatok