Olyan aktív férfi a ki néha rosszalkodna ,aktivkodna egy meleg pasival ???????
Szia,
Budán, a Feneketlen-tó környékén keresek vállalkozó szellemű, alárendelt típusú alkalmi partnert diszkrét irodai találkozóra.
50 éves, 190 cm-es, domináns, határozott férfi vagyok.
A találkozó egyszerű: bejössz, irányított egyoldalú orális cselekményt hajtasz végre
, majd mehetsz is a dolgodra.
Nem zavar ha kezdő vagy de tudd mit akarsz!
Elvárásom, hogy arcképes bemutatkozást küldj, mivel fontos a bizalom és a személyes szimpátia.
Minden jelentkezés diszkréten kezelve, írj most!
Budán, a Feneketlen-tó környékén keresek vállalkozó szellemű, alárendelt típusú alkalmi partnert diszkrét irodai találkozóra.
50 éves, 190 cm-es, domináns, határozott férfi vagyok.
A találkozó egyszerű: bejössz, irányított egyoldalú orális cselekményt hajtasz végre

Nem zavar ha kezdő vagy de tudd mit akarsz!
Elvárásom, hogy arcképes bemutatkozást küldj, mivel fontos a bizalom és a személyes szimpátia.
Minden jelentkezés diszkréten kezelve, írj most!
Sziasztok.
Igényes, kulturált, művelt srácként, hasonló szellemi adottságú, idősebb (50+) férfias barátot keresek Budapest, Budapest északi részéről.
Igényes, kulturált, művelt srácként, hasonló szellemi adottságú, idősebb (50+) férfias barátot keresek Budapest, Budapest északi részéről.
Sziasztok, pesten szopnék, közös hoki és akár dugható is vagyok.
Lehetsz kezdő is, macik szőrösek ne köszönöm. Írj privátban.
Diszkréció adott! wink
Lehetsz kezdő is, macik szőrösek ne köszönöm. Írj privátban.
Diszkréció adott! wink
12:00 kor Soroksár Citi market wc-ben szopatnék vagy közös maszti.
Szerda délelőttre keresek Kecskemét környéki srácot kölcsönös szopásra
Nyíregyháza????
Reptérnél valaku? Szopnék szopatnék! Csak pasi leszek ott
Nagy farku biszex pasi helyel rendelkező jelentkezését várom szeresd szopni vegig
Szerintem meg nem kár
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2025. 08. 05. kedd 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia
Szuper vagy kar hogy szörös a farkad (Ez egy válasz Don1972 üzenetére (2025. 08. 05. kedd 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Szuper vagy kar hogy szörös a farkad (Ez egy válasz Don1972 üzenetére (2025. 08. 05. kedd 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol.mikor pontosan?
(Ez egy válasz szenszey üzenetére (2025. 08. 05. kedd 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,szopnék szopatnék Csepelen
Most Újpesten valaki?
Miskolc és környéke.Kölcsönösen vagy egyoldalúan szopok.Ha van helyed,tudok menni.
Siófok, Hotel Európa esetleg valaki?
Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik ma napközben utazni tudok?
valaki ma almádi gloory 16-17 között
Kerekdombi fürdőben ma valaki?