Gyor ???uzenjetek fiuk...
Balaton északi part vége fele valaki?
Maglódon keresek orál és/vagy maszti partnert.
Mostanaban valaki kaland? Hely van 4.ker
Szopatna most valaki? Hely van 14.ker Budapest
szigetszentmikloson most valaki kezdokent szopnek
Senki nem találkozna most indulok a 17 böl Szolnokra minden érdekel
Hólnap reggel 7-kor Vecsés környékén valaki kölcsönös hoki oral érdekel?
Aktívat keresek Budapest XVIII
Pentek szombat budapesten leszek..apartman berelek tehat hely.van
(Ez egy válasz sprt74 üzenetére (2025. 08. 12. kedd 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 12. kedd 16:05

Sziasztok!
Hatvan környékény keresek egy jó farkú, normális és férfias havert masztira és orálra...
Amennyiben érdekel keress meg!!!!
Hatvan környékény keresek egy jó farkú, normális és férfias havert masztira és orálra...
Amennyiben érdekel keress meg!!!!
Most 4.ker valaki? Hely van
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén, diszkrét rendszeres havert keresek
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén, diszkrét rendszeres havert keresek

Sziasztok. bi aktiv 55 éves CD vagyok. Beoltozve szivesen talinék szabadban is ma éjjel. privizz
Zsámbok-Dány?
Privátba írj.
Privátba írj.
Bi pasi Fejér megye ma este?
Sziasztok!
Szerda csütörtök péntek este egyedül leszek, szívesen vendégül látok egy biszex párt, vagy srácot. Számomra a kölcsönösség nagyon fontos, fiúval max közös hoki, vagy orál jöhet szóba. Inkább én szeretem csinálni, ezt tartsd szem előtt
Ha van kedved írj bátran!
Szerda csütörtök péntek este egyedül leszek, szívesen vendégül látok egy biszex párt, vagy srácot. Számomra a kölcsönösség nagyon fontos, fiúval max közös hoki, vagy orál jöhet szóba. Inkább én szeretem csinálni, ezt tartsd szem előtt

Ha van kedved írj bátran!
Sziasztok! Szigetszentmiklóson helyem van.
Fiatalos 30-as, aktív, macis alkatú, borotvált srácként keresem partneremet minden jóra!
Részletekért írj privátban! :P
Fiatalos 30-as, aktív, macis alkatú, borotvált srácként keresem partneremet minden jóra!
Részletekért írj privátban! :P
Szeged, Baja, Kecskemét, Gyula, Pécs környékéről 18-25 vékonyabb srácot keresek.
Kedden este keresek párt vagy hölgyet max pasziv férfit este 10 után Budapest szolnok vonalon helyem nincs kocsim van.
38éves 180cm magas 105kg vagyok 15/ 4es farkam bi uni srác vagyok.
Imádok nyalni szopni szopatni is .
Ha érdekes irj privátba meglátod megéri.
38éves 180cm magas 105kg vagyok 15/ 4es farkam bi uni srác vagyok.
Imádok nyalni szopni szopatni is .
Ha érdekes irj privátba meglátod megéri.