Még mindig keresem az aktív, vagy uni partneremet,helyem van.
Most, reggeli, vagy délelőtti közös hokizásra, esetleg kölcsönös orálra keresek társat. Bp
Diszkréció adott és elvárt.
Diszkréció adott és elvárt.
Ma este valaki?Szopnèk, szopatnèk, kukkolàs, nyalàs..Autóban, szabadban.Tiszakècske ès kke.
Sziasztok! Harcsáson kalandoznék

14óra körül miskolcon valaki?
M0 auchan Csömör? Veretném kizárólag

Bi masszőr?Privi!
Szia. A széles spektrumba esetleg olyan is bele fér hogy Én nem átlátszó harisnyanadrágban kívánám azt hogy dugj meg különböző vehemenciával és különböző pózokban?
(Ez egy válasz petymeg üzenetére (2025. 07. 05. szombat 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 05. szombat 19:37

Keresek egy fiút/férfit közös videókhoz. Elég széles a sprektum, sok minden belefér. Mond el neked milyen ötleted lenne, és ha működik, csináljuk meg!
Elsősorban saját célra.
Helyem, technikám nincs. De egy panzió, illetve egy kamera (akár csak egy mobiltelefon) nem hiszem, hogy nagy probléma lenne. Szóval kalanra fel!
Elsősorban saját célra.
Helyem, technikám nincs. De egy panzió, illetve egy kamera (akár csak egy mobiltelefon) nem hiszem, hogy nagy probléma lenne. Szóval kalanra fel!
Sziasztok! 2 biszex pasit keresünk akik a parom mellére fenekére verik előtte a pasit lehet szopatni akit érdekel üzenetben keressen koszi

Nyiregyen szopatna valaki ma?
Sziasztok! Budapesten keresek elsosorban biszex, ferfias, apolt es diszkret ferfit, aki szivesen szopatna egy 27 eves, sportos es apolt sracot. Leginkabb remdszeres lenne a jo, de nyitott vagyok masra is. Csak oral! Helyem sajnos nincs, de utazni tudok vagy berelhetunk buvohelyet! Kepeket cserelhetunk e-mailben. Kor nem szamit, de kerlek ne legy tulsagosan elhizva. Varom az uzeneteket!
Miskolc és környéke.Kölcsönös cumira keresek partnert.Ha van helyed,tudok menni.Minden megoldás érdekel.
Gödöllőnél valaki aki cumizna?
Helyem van
Helyem van
Dél Bp. M0 környékén valaki?
Most reggel, vagy délelőtt 11 ig ,keresem aktív vagy uni biszex partneremet. Hely van,az Örs vezér tér környékén.
Veszprém környékén Szopatnék!
Valaki ma Tapolca Sümeg környéke ?
Győrben valaki most reggel en igényes passzív srác autós tali is oke
Ma reggel 7 és fél8 között a Népligetben szopatnék. Sok anyagom van, gyűlik pár napja. Ha szeretnél rajtam könnyíteni, jelezd!
Mostanra keresnék egy megfelelő partnert . Közös- kölcsönös hoki , akár pár szexkép megnézése páromról és úgy.
30-45 év közötti partnert keresek , korban hozzám hasonlót.
Gödöllő környékén vagyok , helyem van , vagy autós kaland is ok.
30-45 év közötti partnert keresek , korban hozzám hasonlót.
Gödöllő környékén vagyok , helyem van , vagy autós kaland is ok.