30 év alatti passzívat keresek
Lassan itt a nyár vége, keresek egy férfias potens pasit akivel lehetne szabadban közösen masztizni. Orál is mehet, de leginkább oda-vissza alapon lenne a legjobb.
Hajdú-Bihar és Békés-vármegyékből keresek- Komádi, Vésztő, Berettyóújfalu, Gyula és környéke.
Jó ha van autód.
Hajdú-Bihar és Békés-vármegyékből keresek- Komádi, Vésztő, Berettyóújfalu, Gyula és környéke.
Jó ha van autód.
Létezik az a fiatal bi pasi, akivel tudnánk biszex hármast szervezni nálunk? Utazni is tud, hétköznap kora este is ráér, független és értelmiségi..Aki nem mer eljönni egy első ismerkedős randira egy kávé mellett, az ne is írjon.
Holnap dèlelőtt reptèr vki?
Békés vagy csongrád megyében keresnék, kicsit kezdőként partnert minden jóra, uni vagyok
195cm 31 év
195cm 31 év
Sziasztok! Szopnék ma Nyíregyen.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok. Ma estére keresek Aktív pasit, akiknek a kedvében jarhatok. Nyékládházán autoban vagy szabadban meg érthető dolgokra.
Sziasztok!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
cumkontroll vagy orál Valaki benne lenne?
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén?
Fejér megye?
Ma este valaki Budapesten, aki szívesen vesz női bugyit és szívesen lenne egy bugyis aktív fiúval?
Sziasztok! Bi férfi tagú pár van itt aki keres pasit Pest megyéből vagy Budapestről?

Kecskemet+50km korzeteben passzivkodnek. Kocsim van
Budapesti, lehetőleg nős, idősebb urat keresnék, rendszeres szopásra - szájba élvezéssel, akár minden nap is.
Én Bp-i, nős férfi vagyok, enyhe bi hajlammal.
Én Bp-i, nős férfi vagyok, enyhe bi hajlammal.
Szabolcs megyei uni vagy aktív pasi aki találkozna is ,helyem van Nyírbátor kk
Ma szopatna vki diszkrét nyiegyi fiút?
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Hajdúszoboszlón mostanában nem cumiztatna valaki?