Most hétvégén szopnék férfias, igényes, 40-60 közötti pasit. Kocsiban, szabadban, vagy nálad.

Borsod, Heves, Nógrád megye ?
Sziasztok, Kecskemeten vagy kornyekben lenne valaki aki leszopna?

Sziasztok estére keresek orál partnert. Csak normális, nem kamus, találkozni merő embert. Kép nélkül nem válaszolok.
Dunaharaszti környékén helyeket tudok!
Biszex pár is érdekel!
Dunaharaszti környékén helyeket tudok!
Biszex pár is érdekel!
Hajdúszoboszlón mostanában nem cumiztatna valaki?
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Ma szopatna vki diszkrét nyiegyi fiút?
Szabolcs megyei uni vagy aktív pasi aki találkozna is ,helyem van Nyírbátor kk
Budapesti, lehetőleg nős, idősebb urat keresnék, rendszeres szopásra - szájba élvezéssel, akár minden nap is.
Én Bp-i, nős férfi vagyok, enyhe bi hajlammal.
Én Bp-i, nős férfi vagyok, enyhe bi hajlammal.
Kecskemet+50km korzeteben passzivkodnek. Kocsim van
Sziasztok! Bi férfi tagú pár van itt aki keres pasit Pest megyéből vagy Budapestről?

Ma este valaki Budapesten, aki szívesen vesz női bugyit és szívesen lenne egy bugyis aktív fiúval?
Fejér megye?
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén?
cumkontroll vagy orál Valaki benne lenne?
Sziasztok!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Sziasztok. Ma estére keresek Aktív pasit, akiknek a kedvében jarhatok. Nyékládházán autoban vagy szabadban meg érthető dolgokra.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok! Szopnék ma Nyíregyen.
Békés vagy csongrád megyében keresnék, kicsit kezdőként partnert minden jóra, uni vagyok
195cm 31 év
195cm 31 év