Irj ha erre jarsz
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 31. vasárnap 13:49

Valaki Alsónémedi Dunaharaszti Gyál Ócsa és környékéről közös hoki dumcsi haverkodas??
Szopatna, dugna valaki Veszprémben vagy Fehérváron? Nyelem is. Írj privibe, ha szereted a nagy popókat.
Sziasztok mostanra keresek aktív 48+ férfit aki dugna, szopatna. Női ruha kedvelő sub passzív srác vagyoj 171 magas, 70kg enyhén szőrös, utazni tudok, helyem.nincs
Szopnék ma kocsiban. Passzív vagyok, BP
Hello Balatonalmádiban leszek jövő héten, ha valakinek lenne kedve összefutni írjon

Gyor valaki hellyel ma?
Holnap du 3 kor bi uni ? Mályi
Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Sziasztok. Valaki esetleg Érd környéke? Aki tényleg találkozna is egy lazító időtőltésre..

Estére jó lenne valami!
Ma szegeden keresek férfit minden jóra
Kecskeméti biszex pasit keresek.
Valaki Alsónémedi Dunaharaszti Gyál Ócsa és környékéről közös hoki dumcsi haverkodas??
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Győr és Móvár környékén keresek uni barátot helyel anális játszadozásra. Hölgyet is akki szereti feszegetni határait
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Passzív pasi lenne ?Heves , Nógrád , Borsod megye ? Eger kk?
Mai napra keresek hellyel rendelkező passzív srácot dugáshoz.
Mai nap valaki?
Passzív pasi lenne ?Heves , Nógrád , Borsod megye ? Eger kk ?