Hello,
(Ez egy válasz gerzson75 üzenetére (ma 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:22

Sziasztok!
Szept.4...5..6 keresünk 50es bi milf bnőmmel aktív uni bi pasit.
Helyünk van Kkméten
M
G
Helyünk van Kkméten
M
G
Sziasztok!
Helyünk van Kkméten
M
G
Helyünk van Kkméten
M
G
Veszprém környékén szopatnék.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok. 26 éves lettem pár napja, Budapesten élek. Alapvetően hetero vagyok, de egy ideje vonz a gondolat, hogy kipróbáljam pasival. Idősebb férfit keresek, aki dominánsan elintézne. Ami fontos, hogy egészséges legyél, nem akarok semmit összeszedni. Erőszak engedélyezett. Legyen kocsid vagy lakásod. Maximális diszkréció. Ha csak a torkom basznád szét, az is ok. Még egyszer kiemelem, hogy csak egészséges férfi írjon. Kinézet nem számít. 30 és 60 év között.
A Berényi nudin ismerkednék, 40es biszex pasi vagyok!
Esztergom most?
3 kerbe szopna valaki most hely van ,akár kocsiba is?
holnap valaki közös hoki Tatabánya-Budaörs?
Sziasztok. Mostanra keresek fejér megyén belül, aktív idős, 48+ férfit aki dugna és szopatna. Utazni tudok, helyem nincs. 171 magas, 70kg, enyhén szőrös, sub hajlamú srác vagyok. 25 éves...
Zalából valaki?
M7esen valaki akinek bejön a szőrös?
Csütörtök vagy péntek délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jár vagy jönne Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Isaszeg-Dány?
Privátba írj!
Privátba írj!
Közös hoki, Bp? Hely kellene
tegnap kint hagytam egy zacskóban egy alsónadrágomat valakinek aki nem tudott elmenni érte végül. szabad elvinni, kondorosi végénél a patak baloldalán (a város felé), lent egészen az elején balra egy kövön
Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok! Lőrinciben taliznék! Hely ok!
Mikor merre?
(Ez egy válasz Deutschmann89 üzenetére (tegnap 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:45

Valaki Szigetszentmiklos környeken? Ki probalnam milyen Cumizni. Csak Apolt. Meret mind1.
Valaki holnap akár egész nap?