Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Oroszlányban ma délutan szivesen szopnék. Helyem nincs.
49/170/72
49/170/72
12kor leszek a reptéri kifutó kB 30 perc valaki szopni, szopatni van?
Dunavarsány ill Délegyháza környékén aktív kanos pasi nem itt lakom itt nyaralok
Most Siófokon autóspihenőkbe vagy lakáson Natúrszex-belémélvezéssel!Leszoplak nyelem! 9-től 13 óráig!!!!
Hihetetlen hogy Dányból senki sincs itt!
Nagyfarkú pasi Bács megye Pest megye déli része esetleg?
Sziasztok , holnap de. keresek perverz aktív pasit aki használna ! (leszoplak stb. nem használat)
A napokban szívesen játszanék jó farkú pasival. Sokminden én bennelennek.
Barcs, Szigetvár, Pécs
Vagy Szigetvár, Kaposvár vonalon valaki valakik ma napközben
Vagy Szigetvár, Kaposvár vonalon valaki valakik ma napközben
Szopatnék Kelenföldön!
Ha érdekel szopás, szopatás, kellemes környezetben és ha bejövünk egymásnak bármi lehet. Olvasd el az adatlapomat és élvezzük egymást Újpesten vagyok írj!
Ma Bp,-en valaki?
szőrös apuci szopatna ma Bp-en.
helyed legyen
helyed legyen
Szombathelyen nézne valaki egy masztit?!ma vagy holnap !pàrok,fiúk
Nekem lehetne
(Ez egy válasz danieltomka16 üzenetére (2026. 08. 04. kedd 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 04. kedd 08:03
Valakinek kiverném ma napközben, hellyel rendelkezem újpesten
Valakinek kiverném ma napközben, hellyel rendelkezem újpesten
Ma uni, vagy aktiv pasit, esetleg ilyen párt keresek!
Bag aszod környékén keresek pasit közös orálra csak helyel rendelkezö keresen privátba.délután 3 ig ráérek
Sziasztok! Ma délután keresek Veszprém és környékén egy aktív pasit aki szerrtne egy nagyot szopatni!

KriszésZulu