Sziasztok holnap este 12 én este 22 óra után leszoplak szivesen autódban ,szájba űritéssel jöhet ,enged el magad és élvezd ahogy szoplak ,asztán engedd el a levét a húst meg vid haza
Sziasztok!
Most péntek/szombat estére keresek szexpartnert, apolt egészséges férfi/nő/pár személyében.
Helyem délpesten van.
Ami izgat: enyhe bi dolgok, közös hoki, orál /KÖLCSÖNÖSEN/
Kép nélkülieknek nem válaszolok.
Légyszi a világ másik végéből ne írj!
Most péntek/szombat estére keresek szexpartnert, apolt egészséges férfi/nő/pár személyében.
Helyem délpesten van.
Ami izgat: enyhe bi dolgok, közös hoki, orál /KÖLCSÖNÖSEN/
Kép nélkülieknek nem válaszolok.
Légyszi a világ másik végéből ne írj!
Merre,,leszel?
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2025. 11. 11. kedd 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerdán napközben szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Sziasztok, délelött valaki csepelen?
Újpesten vagyok szexre keresek partnert olvasd el az oldalamat és írj, ahogy tudok válaszolok és remélem jól érezzük magunkat együtt!
Egri aktív pasival ismerkednék?
Sziasztok! Partnert keresek mai napra Kecskemét és környékén!
Veszprémben szopatok
Szopatnék ma 10 óra budapesten. Aktív vagyok nagyon.
Sziasztok!
Balatonfüreden délelőtt helyel rendelkező partnerem keresem.
Balatonfüreden délelőtt helyel rendelkező partnerem keresem.
Sziasztok,
Kulturált, igényes biszex uni/aktív férfit vagy mindkét részről bi párt keresünk péntek vagy szombat esti hármas-négyes kalandhoz, Budapest vagy környékén.
40/42 éves mindkét részről bi pár vagyunk.
Szeretjük az orális kalandokat, mindenki mindenkivel alapon, de a finom kölcsönös szexet is kívánjuk!
Csak igényes 25-45 közötti férfit vagy párt keresünk, aki szereti az izgalmas együttlétet.
Szimpátia fontos, így csak a fényképes jelentkezést tudjuk értékelni, de nem kv partnert keresünk, így ha találkozunk akkor ott szeretünk belevágni a kölcsönös élvezetekbe is.
Köszönjük ha figyelmesen elolvastad a keresést, és csak akkor írsz ha magadra ismertél mindenben!
Kulturált, igényes biszex uni/aktív férfit vagy mindkét részről bi párt keresünk péntek vagy szombat esti hármas-négyes kalandhoz, Budapest vagy környékén.
40/42 éves mindkét részről bi pár vagyunk.
Szeretjük az orális kalandokat, mindenki mindenkivel alapon, de a finom kölcsönös szexet is kívánjuk!
Csak igényes 25-45 közötti férfit vagy párt keresünk, aki szereti az izgalmas együttlétet.
Szimpátia fontos, így csak a fényképes jelentkezést tudjuk értékelni, de nem kv partnert keresünk, így ha találkozunk akkor ott szeretünk belevágni a kölcsönös élvezetekbe is.
Köszönjük ha figyelmesen elolvastad a keresést, és csak akkor írsz ha magadra ismertél mindenben!
Masszázst vállalok ha aktuális írj egy telefonszámot is Bács Kiskun megye
Szopatnék ma budapesten. Aktív vagyok nagyon.
Jó reggelt! Szopatna most valaki Budapesten?
Nógrád megyébe ha valaki szopatna az irjon köszönöm
Vecsés környékén van valaki álló farokkal aki szopatna legalább egy kiadósat? Jóképűnek mondott szopni imádó passzív biszexként keresek Mostanra pasit vagy párt
30 éves vagyok sportos testalkattal, potens metélt farokkal :P
30 éves vagyok sportos testalkattal, potens metélt farokkal :P
most kaland Budapesten?
Repteren aktiv?

Alzs