Üdv. Nincs kedve valakinek segíteni abban, hogy ki legyen rángatva az egyszemű! Bács Kiskun megye
Holnap délelőtt szopnék Pakson, az Ürgemezőn. Vajon hány olyan fog írni, aki meg is jelenik, nem csak ígérget?
Ma éjjelre Szolnokon aktív biszex partner?
Hello. Kérlek válaszolj és egyeztessünk!
(Ez egy válasz Falinyali üzenetére (2026. 09. 26. szombat 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 26. szombat 19:31
Keresnék most estére egy bi fiút akivel kölcsönösen kivernénk a farkunkat . Párom nem biztos ,hogy jelen lenne ! Hely megoldható.
Keresnék most estére egy bi fiút akivel kölcsönösen kivernénk a farkunkat . Párom nem biztos ,hogy jelen lenne ! Hely megoldható.
Sziasztok Budapesten keresek diszkrét havert akár hosszú távú titkos kapcsirs olyat akinek van hejed és nem kamus lehetsz hetero is aki titokba szopatna vagy fejezne a faszat garantáltan nagyon finoman nyalasan erzesel kényeztetni a faszod írj
Biatorbágy ... aktívat keresek maeste. Privat írj...
Sziasztok Zamárdi és Siófok környékén valaki? Üdv Attila
Szia én ráérek! 19-20óra környékén!
(Ez egy válasz notle üzenetére (2026. 09. 26. szombat 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
ma valaki BP es kornyeke?
Sziasztok. 42 éves passzív bi vagyok! Újra szophatnékom van! Szigetszentmiklós, viszonzás nélkül. Jössz, szopatsz, űrítesz és mész!
Este Budán fogadnék biszexelni!
Oroszlányból Aktiv nagy farku? aki baxna szopatna Ma!? 50-60as ?
Mostanság keresnék egy normális,jófej enyhe bi srácot közös és kölcsönös faszveréshez. Hely megoldható vagy egy autós kaland. Csomád
Miskolcon? Valaki? Normális?
Valaki m5??
Hali
Van valaki Békéscsabán akivel kölcsönösen le szopjuk
egymást?? Ma fél ötkor. Itt vagyok a Munkácsy téren
Van valaki Békéscsabán akivel kölcsönösen le szopjuk
egymást?? Ma fél ötkor. Itt vagyok a Munkácsy téren
Szervusztok! Bicske és Budapest között hellyel rendelkező férfit, vagy bi férfi tagú párt keresek ma késő délutántól. 2m magas, kicsit mackós kíváncsi hetero, 30 éves férfi vagyok. Köszi.
Sziasztok ma este budapesten este 9 tol nekem jo. Irjatok privit
(Ez egy válasz NicoolésTom üzenetére (2026. 09. 26. szombat 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 26. szombat 13:33
Bp-Bicske. Maestére keresrk aktiv fiút. Feleségem szeretné megnézzni ahogy lerendez. Én 50 180 88 sármos magyar.
Privat irj. Maeste nálunk! Arcod vallald viber vagy whatsaap
Privat irj. Maeste nálunk! Arcod vallald viber vagy whatsaap
Pécelen nincs kedve valakinek cumizni?

böbi40
Libuse