Sziasztok, tudtok valamit a 4-i pécsi prideról, lesz este valami jó kis buli, ahól lehetne ismerkedni!?
Solt-Izsák-Kecskemét. Bisex vagy meleg aktívat keresek. Privat keress. Helyem van de tudok menni is. Privát keress
Sziasztok! Brutálisan vad, agresszív csak aktív férfit keresek femboyként. True Deepthroat néven van a neten egy férfi, aki brutálisan szopatja a nőjét. Ugyanezt élném meg. Akit érdekel írjon nekem üzenetet.
Igazi mélytorok lábbal leszorítás

Holnap éjjel valaki aktív Győrben? 23:00 után, szabadban, autóban vagy saját helyen?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

sziasztok, jönne valaki 14.ker?
Holnap napközben Szolnokon esetleg valaki?
7:00-12:00-között..Helyem lenne...
7:00-12:00-között..Helyem lenne...
Fiatal 18-20 év közötti vékony passzív srácot keresek Zalába.
Gödöllőnél valaki hokira, cumira?
Szívesen leszopnék most egy vagy egyszerre akár több faszt..SOS is ha tele vagy de kevés az időd..

Holnap délelőtt Pesten szívesen kalandoznék, könnyítenék valakin. Passzív, uni vagyok.
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Sziasztok most valaki XI ker es kornyeke? Hely van
Solt-Izsák-Kecskemét. Bisex vagy meleg aktívat keresek. Privat keress. Helyem van de tudok menni is. Privát keresx
Sziasztok!
Pàrt fogadnék ma, vagy holnap este.
Pàrt fogadnék ma, vagy holnap este.
Sziasztok! Buda Szena ter kozeleben mostanaban valaki ? Par , lany , pasi?
Sziasztok!
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Hétfőn délelőtt Debreceni pasit meglátogatnék
Sziasztok
Kíváncsiság szintjén erdeklődnék,szeretnék látni 2-3 bi pasit akik a hetero páromat bevonnák a játékba (velem is lehet foglalkozni) erre berelnék egy apartmant lenne rá jelentkező? A pár női tagja!
Kíváncsiság szintjén erdeklődnék,szeretnék látni 2-3 bi pasit akik a hetero páromat bevonnák a játékba (velem is lehet foglalkozni) erre berelnék egy apartmant lenne rá jelentkező? A pár női tagja!
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!