Bi párral szívesen ismerkednék, akár csak "dupla" orálszexre... régi vágyam

Sziasztok! Szegedről passzív kezdő srác keresi aktív partnerét hétvégére! Nyitott vagyok, de a diszkréciót elvárom
Szerda este Budapesten kb 18 órátol keresek bi partnert szauna látogatáshoz. Jelszó: bokalánc
Kecskeméti bi pasit keresek
kecskeméti bi pasit keresek.
Fiatal srác Pécsen aki rendszeresen szopna???
50-es pasiként keresek egy értelmes, aktív, Egerben hellyel rendelkező pasit aki segít megvalósítani passzív vágyamat.
Kellemetlen de le kell írnom! A kocsi hátsó ülésén, a parkban egy padon vagy a bokor mögött nem opció!
Kellemetlen de le kell írnom! A kocsi hátsó ülésén, a parkban egy padon vagy a bokor mögött nem opció!
Most üllőn eldugodt helyen a kocsim hátsó ülésén térdelve bőnyállal szopnék
)
Ha igényes vagy, kemény farkad van és ápolt, továbbá nem csak ígérgetni szeretnél,
Hanem tényleg érdekel, akkor írj privátba
)

Ha igényes vagy, kemény farkad van és ápolt, továbbá nem csak ígérgetni szeretnél,
Hanem tényleg érdekel, akkor írj privátba

Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén, ma estére keresek biztonságos kalandot
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén, ma estére keresek biztonságos kalandot

Isaszeg-Dány?
Privátba írj
Privátba írj
Sziasztok! Reptéren van kinnt valaki? Aktiv vagy passzív?
Békéscsabán és környékén keresek bi férfit kölcsönös orálra!
Ma este esetleg bi pár , ffi vagy meleg pár aki keres Uni pasit kalandra írjon nyugodtan …
Veszpremben van mostanaban aktivitas?
Miskolc most?
Valaki ma késő du-kora este? Aktív srácot keresek orálra.
Üllő vagy környéke. Akár a lesötétített kocsim hátfsó ülésén is szívesen eléd térdelek
Üllő vagy környéke. Akár a lesötétített kocsim hátfsó ülésén is szívesen eléd térdelek

Ma valaki Bp? 16:30 körül ?
Autóba szívesen szopnék egy jót.
7-9 kerület előnyben .
Helyem nincs
23 éves vagyok átlagos alkatú.
+ Egy kis extra exem képeit nézheted miközben szopatsz(22 éves vörös vékony csaj )
Autóba szívesen szopnék egy jót.
7-9 kerület előnyben .
Helyem nincs

23 éves vagyok átlagos alkatú.
+ Egy kis extra exem képeit nézheted miközben szopatsz(22 éves vörös vékony csaj )
Sziasztok,szopnék kényeztetnék Bp-n.Helyem van.Írj ha szopatnál egy jôt..Lehetsz hetero bi meleg.Inkàbb fiatalabb korosztály