Ha nem akarod egyedül tőlteni a szilvesztert, csak irj felugrok és eszünk, iszunk, szopunk, baszunk. Bp
Ferfias aktiv pasi ma, nem baj ha nős. Bp hely ok.
PM
PM
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Békés megyei bi, aki szeret cumizni vagy közös hoki, Ma?Privi!
Ismerkednék.......
Szia!
Esztergomban, szívesen a szádba adom...
Lenne kedved hozzá? (Ez egy válasz Sexmann üzenetére (2025. 12. 30. kedd 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Esztergomban, szívesen a szádba adom...
Lenne kedved hozzá? (Ez egy válasz Sexmann üzenetére (2025. 12. 30. kedd 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Kíváncsi hetero pasit keresek Kecskeméten
46 èves fèrfi fèrfinek segítene. 3. Ker
A Nemzeti színháznál veretném passzíval autódban kb 17 körül
Szopatni veretni szeretné valaki a farkát? 25-45 közötti férfias pasit keresek autos kalandhoz az M7 es 8-as út vonalon Budapest es Zánka között.
Hali! Aktív pasit keresek! Szolnok és környéke.
Megy valaki ma délután a Rudasba? PM
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Szentendre - esztergom vonalon szívesen szopnék egy kemény faszt
Veszprém és kke?
Ha lenne fiatal lányos ápolt fiú szívesen vendégül látnám, gyere élvezzük egymást!
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Óbudán a Kolosy térnél szopnék kanos pasit!
Miskolcon egy közös hoki esetleg?
Békés megyei bi, aki szeret cumizni vagy közös hoki?Privi!

Katerina N