Budán ma este?
Pécs... aktívat keresek. Hrlyem van kamionomban. Privát írj
Holnap valaki Gyomán Cumizna?Privi!
Iregszemcsén ma este 20 óra körül szopnék, szopatnék autódba.
Diszkréció adott és elvárt. Esténként érek rá, más opció megbeszélés kérdése.
Privátban írj, köszönöm.
Diszkréció adott és elvárt. Esténként érek rá, más opció megbeszélés kérdése.
Privátban írj, köszönöm.
Szerda délelöttre keresnék helyel rendelkező borotvált pasit,együtt hokizni,egymásnak verni,ha nagyon szexi a farkad kölcsönös cumi lehet.Bp és környéke
Sziasztok! Harisnyában tűsarkúban vagy egyéb izgató ruhaneműben kocsikáznék! 50es pasi vagyok, valaki velem tartana?
sziasztok, szopna és,vagy szopatna valaki budapesten?
Valaki akar szopatni mostanában?
Nagykőrös kke? Most éjszaka, erre járó autóst leszopnék kocsijában! Meg is baszhatsz, ha akarsz. Kor, alkat mindegy. Számba, arcomra, seggemre mehet.
Este 8 körül valakit cumiznék. M30 tiszaúj,nyékládháza lehajtó környéke.
akad...
(Ez egy válasz sasmacska üzenetére (2025. 11. 11. kedd 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Csepelen szopnék, szopatnék
Szopnek 11 kerben
Csütörtök délelőtt szép farkat szopnék Szombathelyen
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Dányból keresek srácot!
Diszkréció maximális!
Privátba írj!
Diszkréció maximális!
Privátba írj!
18-20éves srác lenne Pécsen,aki leszopna?
Csepelen szopnék, szopatnék
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Most du Szegeden szívesen szoptatnèk.

g_couple