Ma valaki Pécs és környékén?
Sziasztok!
Budaörsön valaki laza kaland? Kolcsonos vagy reszemrol egyoldalu oral, kozos maszti?
hely van!
Budaörsön valaki laza kaland? Kolcsonos vagy reszemrol egyoldalu oral, kozos maszti?

Kecskemét szopok nyalathatsz baszhato vagyok hely van lakàson írj ràm reggel 8 től jöhetek
Bp XI ker délelőtt ?
Sziasztok ! Békés várnegyéből aktív?
Neszmély környékén orál?
Velencei tó,Iváncsa,Ócsa környèk kukkolás,maszti? Irj üzit.
Október 1 szerda délelőtt fél 10 körül a ligetben leszek. Ráér valaki? Főleg aktív térdeltetve szopatni mélytorkoztatni.
most valaki budapesten?
Bi párral szívesen ismerkednék, akár csak "dupla" orálszexre... régi vágyam

Sziasztok! Szegedről passzív kezdő srác keresi aktív partnerét hétvégére! Nyitott vagyok, de a diszkréciót elvárom
Szerda este Budapesten kb 18 órátol keresek bi partnert szauna látogatáshoz. Jelszó: bokalánc
Kecskeméti bi pasit keresek
kecskeméti bi pasit keresek.
Fiatal srác Pécsen aki rendszeresen szopna???
50-es pasiként keresek egy értelmes, aktív, Egerben hellyel rendelkező pasit aki segít megvalósítani passzív vágyamat.
Kellemetlen de le kell írnom! A kocsi hátsó ülésén, a parkban egy padon vagy a bokor mögött nem opció!
Kellemetlen de le kell írnom! A kocsi hátsó ülésén, a parkban egy padon vagy a bokor mögött nem opció!
Most üllőn eldugodt helyen a kocsim hátsó ülésén térdelve bőnyállal szopnék
)
Ha igényes vagy, kemény farkad van és ápolt, továbbá nem csak ígérgetni szeretnél,
Hanem tényleg érdekel, akkor írj privátba
)

Ha igényes vagy, kemény farkad van és ápolt, továbbá nem csak ígérgetni szeretnél,
Hanem tényleg érdekel, akkor írj privátba

Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén, ma estére keresek biztonságos kalandot
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén, ma estére keresek biztonságos kalandot

Isaszeg-Dány?
Privátba írj
Privátba írj