Ma estére keresek fiatal passzív partnert autós kalandra, akár hosszabb távra is Heves, Nógrád megyében, Gödöllő vagy a Jászság környékén. Képpel rendelkezők írjanak.
Gárdonyi nudin most valaki?
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Pasziv partnert keresek Cegled környékén.
Szombat délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van.
Rám érne valaki Dunaújvárosban?
Sziasztok! Ma délutan 17:00 től autóban leszophatna valaki! Százhalombatta-Budapest között
Gödöllőnél valaki aki szopna?
Sziasztok! Nyíregyházàn szopatna valaki most vagy ma?
Martonvásár valaki?
Sziasztok!
Újpestnudin szokott még lenni forgalom?
Újpestnudin szokott még lenni forgalom?
Keszthelyen passzív?
Valaki aki meg dugna és szopatna engem Sóskúton 16:30tól 17:00 ig rá érek Sóskút Öreghegyen
Rám érne valaki most Dunaújvárosban?
Kecskeméten szopnék délután.
Sziasztok. Nagymerettel bisex srácot keresek Borsod, heves környékén. Helyem nincs utazni tudok.
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten és környékén. Hármasban és kukkolásban tapasztalt vagyok.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Keresünk olyan nem dohányzó párt, ahol a férfi tag nem fél a saját nemétől.
Mi valós pár vagyunk, erről meggyőződhettek egy négyes videocsetben is, ahol a randit véglegesítjük.
Budapesten helyünk van, de utazni is tudunk.
Csak pároknak válaszolunk.
Mi valós pár vagyunk, erről meggyőződhettek egy négyes videocsetben is, ahol a randit véglegesítjük.
Budapesten helyünk van, de utazni is tudunk.
Csak pároknak válaszolunk.
Nagyfarkút keresek orál kalandra….
Szombat délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van.

Franci...a