Na mostmár látszol!
(Ez egy válasz HaveFun üzenetére (2026. 01. 04. vasárnap 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyomaendrőd , környékén bi férfi? privi!
Nem tusom miért nem latszik, ki van töltve
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2026. 01. 04. vasárnap 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Adatlap nélkül?
(Ez egy válasz HaveFun üzenetére (2026. 01. 04. vasárnap 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 04. vasárnap 09:36
Ma delutan este keresek diszkret aktiv pasit/pasikat. Hely ok budapest.
PM
PM
Ceglédbercel fürdő ki akár kukkolni zuhanyzas közben ma ott leszek?
írtam
(Ez egy válasz HaveFun üzenetére (2026. 01. 04. vasárnap 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 04. vasárnap 09:36
PM
PM
PM
PM
Gyömrőn valaki? keress privátban!
Sziasztok!
Ma valaki Fehérvár, Veszprém környékén?
Közös maszti orál max 45 ig.
Ma valaki Fehérvár, Veszprém környékén?
Közös maszti orál max 45 ig.
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Kecskeméten hétköznap délelőtt folyamán lakàson szopathasz megbaszhatsz segglukad nyalom minden érdekel gyertek inàdok szopni nyalni baszatni a lukam
Kár, hogy nincs adatlapod!
(Ez egy válasz Altimativa üzenetére (2026. 01. 03. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Azt a pasit keresem aki imád hosszasan popsit nyalni és jól is csinálja!
Helyem van a Kálvin térnél.
Azt a pasit keresem aki imád hosszasan popsit nyalni és jól is csinálja!
Helyem van a Kálvin térnél.
Aktív vagy uni srácot keresek. Én egy duci szűz srác vagyok.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Hali Taksony délpest vonzáskörzetében valaki aki szeretne szoptatni mai napon?
Hali. Keresek egy enyhe bi fiút aki jön a sötét helységbe várom,kis közös kézimunka majd leszop,én kiverem neki és elköszönünk egymástól.
Mostanra! Keresünk egy max 40éves, ápolt, normális férfit a következő kalandhoz : egy közös-kölcsönös hoki párom előtt és ő is besegítene nekünk kézzel. Pest megyében vagyunk ,helyünk van ! Adatlapod ,képed legyen ha jelentkezel . Köszi
Aktívként keresek partnert Heves megye és környékén. Autós kaland is oké, higiénia adott és elvárt.