Aktív pasit keresek. Bp
Bi párral, Hpárral ismerkednék találkoznék ma éjjel a Jászságban utazni tudok.
Dunaharaszti környékén keresek partnert most a többit megbeszéljük
Téged?
Vagy úgy általába?
Mert úgy áltslába igen, nsgyon is, rendszeresen ha partner olyan.
Aktív vagyok nagyon. Szopni vágyó, imádó, tudó, tőlem fiatalabb partnerem keresem.
(Ez egy válasz Krissz24 üzenetére (2025. 09. 30. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy úgy általába?
Mert úgy áltslába igen, nsgyon is, rendszeresen ha partner olyan.
Aktív vagyok nagyon. Szopni vágyó, imádó, tudó, tőlem fiatalabb partnerem keresem.

Szia.
Téged lehet szopni?
Téged lehet szopni?
Szia.
Téged lehet szopni? (Ez egy válasz entoan üzenetére (2025. 09. 30. kedd 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 30. kedd 17:42
Téged lehet szopni? (Ez egy válasz entoan üzenetére (2025. 09. 30. kedd 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, kezdő bi férfi vagyok 37 éves szép farokkal. Sosem próbáltam még máés férfival. Szeretnék megérinteni egy SZÉP farkat ami csupasz.Ha megvan a szimpátia akkor több is lehetne. Pesten lakom.Szeretném ha valaki bevezetne ebbe a világba engem.
ui: a szép a faszod szopnám a gecid típusú írásokat nem szeretem. Köszönöm
ui: a szép a faszod szopnám a gecid típusú írásokat nem szeretem. Köszönöm

Sziasztok!
Ma este keresek aktív srácot Budapesten orálhoz.
Van helyem!
Ma este keresek aktív srácot Budapesten orálhoz.
Van helyem!
Sziasztok! Igényes ,szepfarku pasit keresek közös hokira és oralra
Sziasztok! 22 vagyok pesti es házhoz mennék 15ért és a legtöbb vágyadat egy szűk popsival es egy technikás szájjal tudom teljesíteni. Ha érdekel írj

M0 ferihegy kornyeken most aktiv?
Most aktív partner szexre Szolnokon?
Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Sziasztok!
Ma este keresek aktív srácot Budapestről orálhoz. Helyem nincs.
Ma este keresek aktív srácot Budapestről orálhoz. Helyem nincs.
Valaki akar szopatni?
Nagyméretű aktív aki nagydarab baratnője előtt dugna pasit 21:00-kor a 11. Kerben?
Holnap délelőtt videós szopásra/szopatásra várja a férjem a jelentkezőket. Lehet hölgy, férfi.
most valaki hoki,orál?
hétköznap reggel vagy késő délutáni órákban nyiregyi állomás és környékén szopnék, helyem nincs, ha neked van, vagy autó az megfelel.
Csepelen szopnék, szopatnék