Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Srác ma este Budapesten?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Ma reggeli, vagy délelőtti közös hokizásra, esetleg kölcsönös orálra keresek társat. Bp
Diszkréció adott és elvárt.
Diszkréció adott és elvárt.

Holna
Holnap d.e valaki szigetszentmiklos kke ?
Most valaki 4.kerulet?
Miskolcon ma reggel délelőtt?
Most a 8kerben valaki akivel hoki orál anal oda vissza is mehet?
Sziasztok. 26 éves lettem pár napja, Budapesten élek. Alapvetően hetero vagyok, de egy ideje vonz a gondolat, hogy kipróbáljam pasival. Idősebb férfit keresek, aki dominánsan elintézne. Ami fontos, hogy egészséges legyél, nem akarok semmit összeszedni. Erőszak engedélyezett. Legyen kocsid vagy lakásod. Maximális diszkréció. Ha csak a torkom basznád szét, az is ok. Még egyszer kiemelem, hogy csak egészséges férfi írjon. Kinézet nem számít. 30 és 60 év között.
Siófok ? Ma tali
Esztergom környékén cumiznék
Ma délután Győrben lecumizna valaki? Hely kell.
Aktívval ismerkednék.
Sziasztok! Ma délután ha valaki szeretne cumizni autóban?
Miskolc és környéke.Szopok egyoldalúan vagy kölcsönösen.Ha van helyed,tudok menni.Minden megoldás érdekel.

Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Korrekt, meleg / biszex aktív férfit keresek, aki lehetőleg hosszútávú szexkapcsolatban gondolkodik. Kezdő, kíváncsi hetero férfi is nyugodtan írhat, de fontos, hogy merj is találkozni. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek például a fővárosba vagy szinte bárhova az ország középső részén.