Sziasztok. Valaki Szekszárdon aki szopna és dugható ? Hely jó lenne de szabadban kalandban is benne vagyok ha érdekel írj privit
Sziasztok!
Kíváncsi pasikat keresek izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Kíváncsi pasikat keresek izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Ma 15h-ig Eceren vagyok. Szopnék egy jót.Helyed legyen vagy kocsiba.
Közöa hokira valaki Észak Pesten? De ha csak kivernéd valaki másét, akkor szívesen felajánlom az enyémet. Több nem érdekel. Helyem nincs. Ne legyél sokkal idősebb tőlem.
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is akár, diszkrét ápolt pasi vagyok.
Balatonfenyvesen szopnék és szopatnék ma!
Aktívval ismerkednék.
Sziasztok!
Keresek diszkrét, kellemes pàrt hosszútàvra.
Keresek diszkrét, kellemes pàrt hosszútàvra.
Sziasztok! Keszthely és Hévíz környékén tartózkodom 19.-ig. Közös játékra keresnék partnert! Képeim vannak fent, fiatal(35) vékony sportos srác vagyok.
Sziasztok. Ma délutánra keresnék nyiregy vagy környékén aktiv vagy uni pasit.
Szia
Szombat délután ki ürine belém finom nedüjét (pasi) Győrbe
Helyem nincs se kocsim!!
Szombat délután ki ürine belém finom nedüjét (pasi) Győrbe
Helyem nincs se kocsim!!
Bp és esetleg Gödöllö és környéke.
Én bi uni akt,de imadok szopni,diszkrét és komplikáció mentes találkozást szeretnék.Akár random,de a rendszeres baráti lenne a megfelelő.Irj pontositsunk és találkozzunk
Én bi uni akt,de imadok szopni,diszkrét és komplikáció mentes találkozást szeretnék.Akár random,de a rendszeres baráti lenne a megfelelő.Irj pontositsunk és találkozzunk
Veszprém Ma Holnap! kora este!? Aktív ? uni aki beszàll 3ra min 50 es Hely van! Csak akkor írj ha jőssz!
Pécsen szopatnék
Valaki hajnalban kölcsönös szopas 20ker?
Sziasztok!
Hellyel rendelkező kezdő bi srác keresne aktív partnert orál kalandra Ózdon.
Hellyel rendelkező kezdő bi srác keresne aktív partnert orál kalandra Ózdon.
Most valaki cumiztatna, kocsi is jó, vagy természet. Pest Rákosfalva környéke.
Budán?
Mostanra ! Keresnék egy enyhe bi fiút közös-kölcsönös hokihoz hölgy tagunk előtt . Ápolt ,normális, diszkrét fiút keresünk 35-40 éves korig. Pest megyei pár vagyunk. Párom csak nézné ahogy mi verjük a farkunkat magunknak + egymásnak !. Adatlap+kép a cerkáról szükséges.
Sziasztok! Olyan egészséges, bi vagy kíváncsi hetero pasit keresnék, akit izgatna, hogy a számba verné a farkát Budán

BTC001