Délután 2 től keresnék aktív férfit fejér megyén belül! 48+ os aktív aput kereseky aki dugna,.szopatna, utazni tudok- helyem nincs. Én egy passziv, sub hajlamú srác vagyok, 25 éves, vékony alkat, enyhén szőrös.
Sziasztok! Magnum szauna látogatáshoz aktívot? Aktívikat? Én passzív csak USE. ME!
Szép reggelt. Aktív ill. uni biszex partneremet keresem, ma délelőtti kalandozásra 12 ig. Helyem van az Örs vezér tér környékén. De utazni is tudok.
Szopnák dugatnám magam segglyukat is nyalok reggel délelőtt folyamán lakáson kecskemét írj ràm gyere
11 kerben szopnek
Veszprém -Fehérvár ma ??
Veszprém környékén Szopatnék!
Hello, 2. - 3. kerületeben valaki mostanság?
Sziasztok!
Hétvégére keresnék férfit aki szopatna viszonzás nélkül Budapest és környékén !
Hely kell ,kor alkat mindegy !
üdv Karcsi
Hétvégére keresnék férfit aki szopatna viszonzás nélkül Budapest és környékén !
Hely kell ,kor alkat mindegy !
üdv Karcsi
Gödöllőnél valaki hokira, cumira?
Sziasztok! Most uni pasi? Bp 13ker helyem van!
Sziasztok, tudtok valamit a 4-i pécsi prideról, lesz este valami jó kis buli, ahól lehetne ismerkedni!?
Solt-Izsák-Kecskemét. Bisex vagy meleg aktívat keresek. Privat keress. Helyem van de tudok menni is. Privát keress
Sziasztok! Brutálisan vad, agresszív csak aktív férfit keresek femboyként. True Deepthroat néven van a neten egy férfi, aki brutálisan szopatja a nőjét. Ugyanezt élném meg. Akit érdekel írjon nekem üzenetet.
Igazi mélytorok lábbal leszorítás

Holnap éjjel valaki aktív Győrben? 23:00 után, szabadban, autóban vagy saját helyen?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

sziasztok, jönne valaki 14.ker?
Holnap napközben Szolnokon esetleg valaki?
7:00-12:00-között..Helyem lenne...
7:00-12:00-között..Helyem lenne...
Fiatal 18-20 év közötti vékony passzív srácot keresek Zalába.
Gödöllőnél valaki hokira, cumira?