Sziasztok!! Hölgyet vagy olyan személyt keresek aki benne lenne egy hármasban .. sajnos hölgy ismerősöm nincs de maximum piros oldal. Nem vagyok bii de ha egy lány és egy pali szopnak el tudom viselni. Monor környéke
Pécsen keresek fiatal srácot aki kocsiba leszopna,teljesen kezdő is lehetsz
Sziasztok!
Valaki Ózdon nem szopatna ?
Helyem van !
Helyem van !
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Isaszeg-Dány?
Privátba írj!
Privátba írj!
Van kint valaki a reptéri kifutón most?
Szigetszentmiklós - Budaörs vonalon esetleg valaki 17óra körül? Egymás előtti vagy kölcsönös maszti, orál nekem vagy anál neked? Legyél 30körüli és passzív vagy uni. Írjatok
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok!! Hölgy partnert vagy olyan személyt keresek aki benne lenne egy hármasban, ha férfi jelentkező van én nem vagyok bii de furujazni lehet , maximum keresünk egy piros oldalas csajszit !!erd privatba
Sziasztok!
Helyem van !
Helyem van !
Szopatna, dugna valaki Veszprémben vagy Fehérváron? Nyelem is. Írj privibe, ha szereted a nagy popókat
Békés megyei bi? Privi!
Sziasztok ma keresek gyors menetre egy jo srácot. Egy kőnnyű kezdet utanna gyors erős menet es elélvezés.
Sziasztok!
Diszkrét, kedves pàrt keresek tartósra.
Diszkrét, kedves pàrt keresek tartósra.
MA napközben keresném partnerem 40 éves korig ,egy kis sötét szobás kalandhoz, ahol farokverés és szimpátia alapján kis oral részemre ( azaz én csak verném cserébe ) lenne a kaland tartalma. Én bent várnám a sötét helységben partnerem. Helyem természetesen van .
Sziasztok!
Harkányban élő pasi kiadós szexre keres kanos fickót!
Éljük meg vágyainkat, együtt!
Harkányban élő pasi kiadós szexre keres kanos fickót!
Éljük meg vágyainkat, együtt!
Holnap este aktív férfi aki nem szájhős és dugna illetve szopatna? Győr -Komàrom környékén?
Mostanra keresnék egy normális,jófej srácot akivel vernénk a farkunkat és le is szophatna én meg cserébe kiverném a farkát. Helyem van !
Valaki most kaland?Budapest
Sziasztok!MAcis pasi vagyok valaki játszana velem?BP

Rachel Evans