Kardoskúton vagy Orosházán keresek orálra
Sziasztok!
Bi, vagy meleg férfitagu pàr baràtja lennék.
Bi, vagy meleg férfitagu pàr baràtja lennék.
Budapesten ma?
Hali!
Hajnalban valaki Budapesten?
Hajnalban valaki Budapesten?
Épp van egy formás szűk...
(Ez egy válasz DragonNorbert üzenetére (2026. 03. 31. kedd 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek!
Kezdőként keresek heteroszexuális,de bi érdeklődésű aktív/uni férfit egy diszkrét,
rendszeres kapcsolatra.Hellyel nem rendelkezem,
de utazni tudok.
rendszeres kapcsolatra.Hellyel nem rendelkezem,
de utazni tudok.
Partnert keresek ma estére kölcsönös örömömre. Utazni tudok
Popsit dugnék.
Ma taliznék normális sráccal a Glory Cafeba. Valaki? Akár kíváncsi hetero is.
Sziasztok!
Csütörtökön valaki innen jön a Magnumba?
Csütörtökön valaki innen jön a Magnumba?
Lenne egy hetero srác akit szét lehetne dugni. Aki jönne a GB-re írjon! BP
Írtam chatre
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2026. 03. 31. kedd 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
11ker Budaörs környéken valaki hellyel?
Bi beállítottságú férfit keresünk közös élvezetekre
Hegyeshalom-Tatabány között, holnap estére egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, közben kedvére, alázna, fenekelne, számba hugyozna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok
Mór mellett viszonzás nélkül szopnék. Helyem van
16 órakor közös masztihoz lenne kedve valakinek? Könyves Kálmán krt környéke. Vékony testalkat előny
Kölcsönös hoki oral M7 Bp irány?
Sziasztok!
03.31-04.01 Debrecenben van helyem. Keresnék férfi párost, vagy csak simán 2 pasit akikkel lehet hármasozni. Én uni vagyok kicsit erősebb passzív oldallal. Egészséges kereteken belül mindent szeretek, persze helyzet és hangulat függvénye mit csinálunk. Én 34 éves (általában 25-nek néznek), 184 cm, 78 kg jó megjelenésű, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Hasonló emberek társaságát keresem!
03.31-04.01 Debrecenben van helyem. Keresnék férfi párost, vagy csak simán 2 pasit akikkel lehet hármasozni. Én uni vagyok kicsit erősebb passzív oldallal. Egészséges kereteken belül mindent szeretek, persze helyzet és hangulat függvénye mit csinálunk. Én 34 éves (általában 25-nek néznek), 184 cm, 78 kg jó megjelenésű, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Hasonló emberek társaságát keresem!

Judy