Az a szopás, hogy nem jön össze a szopás.:(
Szia. Írtam
(Ez egy válasz jakari üzenetére (2025. 10. 31. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Most miskolcon valaki?
Debrecenben keresek középkorú, vagy idősebb férfi masszőrt, aki vállal orális befejezést. Ajánlásokat is várok. Írj privátban!
Ma délután 5 óra körül megint kinézek a Fóti Auchan parkolóba.
Sziasztok ma este autódba leszopnálak , ha úgy érzed hogy tele vagyok és üritenél tedd meg keress
Szia! Áll még a zàszló?
(Ez egy válasz Bpfun üzenetére (2025. 10. 30. csütörtök 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 30. csütörtök 23:13
Sziasztok, macis srácként szopatnek,szopnek most. Helyem van, sokáig. 11.kerulet.
Sziasztok ma késő délutánra vagy estére keresem ,aktív ill. uni biszex pasi társaságát. Helyem most nincs. Pest.
Valakinek nincs kedve most délelőtt bele verni feleségem használt bugyiába? Fót és pólus környékén?
Csepelen veretném passzíval autódban
Szombaton Orosháza, Szentes környékén kocsiban szopnék..
Kecskeméten szopnék.
Godöllő környéke ma délelőtt??
KIVÉTELESEN nyitnánk szóló Férfiak felé.
Olyan normális, aktív/uni, bi/meleg, átlagos méretű, türelmes Férfiakat keresünk most péntekre, szombatra, akik a kevés bi tapasztalattal rendelkező férjet a feleség jelenlében szopatnák, dugnák. A nő csak néző, így aki rá pályázna, az hoppon marad.
Masszőrök előnyben.
Budapest.
Olyan normális, aktív/uni, bi/meleg, átlagos méretű, türelmes Férfiakat keresünk most péntekre, szombatra, akik a kevés bi tapasztalattal rendelkező férjet a feleség jelenlében szopatnák, dugnák. A nő csak néző, így aki rá pályázna, az hoppon marad.
Masszőrök előnyben.
Budapest.
Tatabányai?
Pápa és környéke autós kaland ma vagy hétvégén?
Szekszárdon szopnék igényes szép farkat! Irj
Csepelen veretném passzíval autódban
Sziasztok! Gyors maszti, szopas/szopatas most reggel Budaorson?
hely van!
hely van!
Sziasztok!
Mától egész hétvégén helyem Vas megyében van akár itt alvással is.
Csak olyan jelentkezzen prívátban aki el is jön!
Aktív uni vagyok.
Mától egész hétvégén helyem Vas megyében van akár itt alvással is.
Csak olyan jelentkezzen prívátban aki el is jön!
Aktív uni vagyok.

Edina S