Sziasztok!
Délután Ajka környékén valaki?
Délután Ajka környékén valaki?
Elérhetőséged van ? Kölcsönösben benne vagy ?
(Ez egy válasz Pzoli78 üzenetére (2025. 12. 03. szerda 04:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok szép jó reggelt kívánok nektek! Volna valaki akivel teloszexelhetnék ? Igaz élőbben jobb volna !!!
Szolnokon szopnék délelőtt
A másik fórumon párként kerestek after partyt....
(Ez egy válasz Alx36bp üzenetére (2025. 12. 03. szerda 02:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 03. szerda 02:56
Volán valakinek most kedve kiverni a farkam? Fiu vagy par! 13.kerben vagyok kocsival…
Volán valakinek most kedve kiverni a farkam? Fiu vagy par! 13.kerben vagyok kocsival…
4.keruletben autossal kalandoznek
Csütörtök este 23:00-kor helyes bi pár férfi és női tagját is dugatnánk aktív bi pasikkal 2. kerületben. Helyünk van.
Duma nélkül, teljesen anonim ürítés. Viberre mennek részletek.
Duma nélkül, teljesen anonim ürítés. Viberre mennek részletek.
Annyira azért nem a világ végén vagy
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (2025. 12. 02. kedd 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Csütörtök szopnék, szopatnék Nagykanizsa-M7-Siófok-Fehérvàr ...
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Csütörtök Nagykanizsa szopnék, szopatnék....
Szia! Ezt a kérdést pontosan hogyan kell érteni…?
(Ez egy válasz kuzlerbius üzenetére (2025. 12. 02. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Monoron veretném passzívval
20 óra körül lesz fent valaki a Szépvölgyin?
Szia, én hatvanas pasi vagyok, csak kicsit messze vagyunk.
(Ez egy válasz Iamcurious üzenetére (2025. 12. 02. kedd 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 02. kedd 17:25
Sziasztok!
60-as aktív pasinak lennék diszkrét játszópajtása. Nyitott vagyok, és maximális diszkréció mellett ismerkedem. Nem bármi áron
60-as aktív pasinak lennék diszkrét játszópajtása. Nyitott vagyok, és maximális diszkréció mellett ismerkedem. Nem bármi áron
Holnapra keresek párt vagy pasit találkozóra Tisza-tó környékéről
Sziasztok!
Bp. Cinkota.... aktívat keresek...akar reggelig is... privat keress

Rogger
Paris Diamond