Sziasztok!
Keszthely-Pápa-Veszprém környékén helyel rendelkező aktív-uni partnerem keresem.
Keszthely-Pápa-Veszprém környékén helyel rendelkező aktív-uni partnerem keresem.
Sziasztok!
Új évi szopatáshoz keresek kemény farkú aktívat.
Hellyel rendelkezem Ózdon akár most is...
Új évi szopatáshoz keresek kemény farkú aktívat.
Hellyel rendelkezem Ózdon akár most is...
Ma este aktív férfi? Győr -Komàrom környékén!
Vastag farkút szopnék.
Sziasztok!
Orál kaland most reggel?
Orál kaland most reggel?
19 ker környékén autóval valaki aki szopatna?
Szayztok ausztria felé aktiv pasi akadna
?MÉG A0SON VOK
?MÉG A0SON VOK
Most valaki? Az Örs vezéren vagyok. Kívánok egy szép farkat.
És még?
(Ez egy válasz Kezdőbisrác1994 üzenetére (2026. 01. 02. péntek 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 02. péntek 15:51
Azt a pasit keresem aki hosszan szeret és tud is popsit nyalni.
Helyem van a Kálvin tér közelében.
Helyem van a Kálvin tér közelében.
Örömmel!
(Ez egy válasz Boy250 üzenetére (2026. 01. 02. péntek 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 02. péntek 17:46
Lenne itt olyan aktív férfi, aki elvenné egy fiatal srác szüzességét és kellően erőszakosan használná? Akár pár tagja is lehet. Budapest és környéke, autó vagy hely kell.
Budapesten most?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Szép estét. Aktív vagy uni biszex partnereket keresem ma éjszakára. Pest Örs vezér tér környékén, kocsi is jó.
Bp.10 keer,Kispest. MOST!
Sziasztok!
Kíváncsi pasikat keresek ismerkedésre, randira vagy valami izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Kíváncsi pasikat keresek ismerkedésre, randira vagy valami izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Sziasztok!
Ma este keresek aktív, hellyel rendelkező aktív partnert (20-40 között) Budapestről. Én 29 vagyok, átlagos/vékony testalkatú.
Ma este keresek aktív, hellyel rendelkező aktív partnert (20-40 között) Budapestről. Én 29 vagyok, átlagos/vékony testalkatú.
Szopatna, dugna valaki Veszprémben vagy Fehérváron? Nyelem is. Írj privibe, ha szereted a nagy popókat
Lenne itt olyan aktív férfi, aki elvenné egy fiatal srác szüzességét és kellően erőszakosan használná? Akár pár tagja is lehet. Budapest és környéke, autó vagy hely kell.
Budán estére keresek szexpartnert ☆
Gyomaendrőd , környékén bi férfi? privi!

Guszti_király
Eva