Zugló mostanában aktív diszkrét aki szopatna? Hely ok!
PM
PM
Kecskemét környéki biszex párt keresek kellemes szexre
Nagykanizsán valaki?
Nagykanizsán valaki?
Ma vagy holnap 17-20 óra között Egerben szopni szeretnék.
Helyed jó ha van.
Romát nem keresek.
Helyed jó ha van.
Romát nem keresek.
Nagyfarkú aktív bi pasi a repternél mostanában???
Állandó aktívpartnert barátotkeresek jászberényben és környékén,diszkréció adott éselvárt kor ésalkatmásodlagos ápoltság fontos.
Szegedi meleg pár ismerkedne pasikkal - párokkal közös kalandok reményében, elsősorban a környékről. (Néma kapcsolat jelölés helyett inkább dobj egy üzenetet
)
)
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Mai napon 17. Kerület. Autós kaland?
Fiatal max 30as femboyt vagy vékony pasit keres pàrosunk ma délutánra aki rendelkezik hellyel Pest déli részén vagy az M6 autópálya mentén 4 óra után bírd a vastag farkát a popsidba miközben kézzel verik a farkad.L és T
Nógrád megye valaki
Szívesen szopatnék ma délelőtt vagy max 14ig főleg, ha tudsz mélytorkozni, XIV ker. vagy környéke
Szia szívesen találkoznék veled ma
(Ez egy válasz Pistii30 üzenetére (2026. 02. 09. hétfő 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 09. hétfő 07:10
Sziasztok. Szívesen kalandoznék egy jót Kiskunlacháza és környékén. Helyem van, tehát ez sem probléma. Bármi jóban benne vagyok
30-as passzív érdekelne ma valakit?
22. ker orál vki, ma?
Esztergom környékén fiatal passzívat keresek, hely nincs, diszkréció fontos. Ezen a héten hétköznap délelőttönként érnék rá. Ajánlatot privibe pls.
Sziasztok. Szívesen kalandoznék egy jót Kiskunlacháza és környékén. Helyem van, tehát ez sem probléma. Bármi jóban benne vagyok
Szegeden keresek férfit nyitottán ma ! Hellyem délelőt van
most ujpest?

Klara