Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Pécs környéki intelligens sráccal ismerkednék....
Bicskén aktív pasi? Autódban vagy egy eldugott helyen Bicskén
Olyan gátlástalan perverz nőt, párt, transt, shemalet keresek aki/akik nyitottak lennének, egy 51 éves perverz macis pasira, kor és alkat nem számit, csak az ápoltság feltétel,,!Mobilis vagyok!
Szopnék szopatnék Bp írj
Holnap reggel Újpest központnál lenne srác hellyel?
Privátba írj.
Privátba írj.
Írtam privátot.
(Ez egy válasz NicoolésTom üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap szívesen kiverném fiatalabb srácnak budapesten reggel koradélelőtt
Mostanában keresek Vecsésen közös fasz verésre , orálra autóban!!
Írj privát
(Ez egy válasz malacka66 üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 02. vasárnap 10:41
Ugyanígy vagyok vele, csak szigetszentmiklósnál a nagy duna partján meztelenkedek.
Ugyanígy vagyok vele, csak szigetszentmiklósnál a nagy duna partján meztelenkedek.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 02. vasárnap 10:36
Itt vagyok a Paks-i Ürgemezőn és nem jön erre egy férfi sem, aki leszopatná magát.
Itt vagyok a Paks-i Ürgemezőn és nem jön erre egy férfi sem, aki leszopatná magát.
Valaltán nyaralunk a családdal és olyan bi pasit keresek aki titkos masztis, max orálos kalandban benne volna itt a kemping valamelyik vizes blokkjában. Ha van ilyen itt akkor írj.
50es, 60as aktív minden kívánságát teljesíteném.
Sziasztok bi párral ismerkednék mindenki örömére!
Dunaharaszti... kamionomba aktívat keresrk vagy tudok menni is...
Privat keress
Privat keress
Bi vonzzalmakkal rendelkező vagyok, most a délelőtti órákban debrecenbe. Helyed legyen, légy ápolt
Sziasztok ! 46 éves hobby crossdresser vagyok Szegedről .Aktív férfi partnerem keresem hosszabb távu kapcsolatra aki rendelkezik hellyel .Ha a környező megyékből jössz az sem kizáro ok csak tudjj helyet biztositani a találkozásokhoz ! Adatlapom szerint keresek .
Na igen ott rosszabb a helyzet, és ott még ennyire sem tudnak kommunikálni.
(Ez egy válasz malacka66 üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom! (Annyira felesleges de még próbálkozom...)

Viktorija S