Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok
al
. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
alf
ko alf
ho alf
lt
Kaposvár környékén van idősebb aktív pasi?
Szopnék szopatnék Bp írj
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
békésbe nem jönne el senki jövő héten? szoptatnék nyeletném
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom! (Annyira felesleges de még próbálkozom...)
IX-ben szopnék, hely van
11. Kerületben keresek partnert ma estére, hely van!
Debrecen vagy Nyíregyháza ma valaki?
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Dorogon szopnék egyoldalúan,. és dugatnám magam vékonytestalkatú pasival.Helyem van.
Kicsit messze lakunk egymástól, de jó lenne.
(Ez egy válasz DragonNorbert üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 09. vasárnap 10:23
Sziasztok! Segget dugnék hosszan, keményen. Farkam imádni fogod.
50es, 60as aktív? Hely van.
Mostanában 11. Ker hoki, orál vki?
Sziasztok! Segget dugnék hosszan, keményen. Farkam imádni fogod.
Eger és környéke!?
Szia írok privátban
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2026. 08. 09. vasárnap 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Van valaki aki szopna ma Szekszárdon és dugható? Keress priviben
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Indulok a Paks-i Ürgemezőre. Hátha szophatok egyet, de szerintem nem fogok.

merlin