Irj email címet üziben
(Ez egy válasz azxyazxy üzenetére (ma 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:48

Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (köszi, ha elolvasod, bár tök mindegy mit írok ide)
Írj email címet priviben.
(Ez egy válasz torkoskocsog üzenetére (ma 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:20

Mélytorkosan szopnék, meztelenkednék. Tudok utazni távolabbra is.
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj! Mobilis vagyok
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj! Mobilis vagyok
Sziasztok!
Ma estére Budaörs, Budafok és környékén keresek magam mellé egy aktívat, autós kalandra.
(szabadban szexről is lehet szó, a kocsim helyi adottságai miatt, de erről majd a helyszínen beszélünk
)
Kíváncsi 18 éves szűz passzív fiú vagyok 182cm 85kg kb
Igényesség, tisztaság, diszkréció 100% ban elvárt és viszonzott.
Ha kb velem egykorú vagy, aktív, és szívesen megdugnál egy szűz pasit, akkor írj nyugodtan privibe, és megbeszélhetjük a találkát.
Ma estére Budaörs, Budafok és környékén keresek magam mellé egy aktívat, autós kalandra.
(szabadban szexről is lehet szó, a kocsim helyi adottságai miatt, de erről majd a helyszínen beszélünk

Kíváncsi 18 éves szűz passzív fiú vagyok 182cm 85kg kb
Igényesség, tisztaság, diszkréció 100% ban elvárt és viszonzott.
Ha kb velem egykorú vagy, aktív, és szívesen megdugnál egy szűz pasit, akkor írj nyugodtan privibe, és megbeszélhetjük a találkát.
Halli, fejér megyén belül keresek aktív 48+ férfit aki dugna, szopatna! Sub passzív, női ruha kedvelő srác vagyok, enyhén szőrös, 25 éves, 171 magas, 70kg. Tudok utazni, helyem nincs...
vastag farokkal valaki pesten?
Passzív srácot keresek, akit lehet nyalni, majd utána jó alaposan megdugni. Hely kellene.
Mélytorkosan szopnék, meztelenkednék. Tudok utazni távolabbra is.
Idősek, párok is.
Idősek, párok is.
Sziasztok!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Szia. Meddig leszel Zamárdiban?
(Ez egy válasz hattila üzenetére (ma 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskolc kornyeken keresek valakit aki kinyalna a seggem mikozben pucsitok es verne kozben a faszomat
Sziasztok este valaki Zamárdi környékén? Üdv Attila
50feletti aktív? Hely van, utazni tudok.
Újpesten kölcsönös........?
Valaki kölcsönös hoki oral Vecsés market centrálnál
Hajdúszoboszló környèkèn fiús kalandot keresek.
Átutazó, itt nyaraló, kamionos, környèken èlő......
Átutazó, itt nyaraló, kamionos, környèken èlő......
Hali Miskolcon sexpartnert keresek
Hétfő vagy kedd délelőttre keresek aktív srácot pasit aki jár vagy jönne Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Debrecenben ma délután 2 körül cumiznék hely megoldható diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Szopatna, dugna valaki Veszprémben vagy Fehérváron? Nyelem is. Írj privibe, ha szereted a nagy popókat.