Most várlak iBP belváros kaland?
Orál kaland ma este Budapesten? Hely ok 14.ker
Szopnal diszkréten v szopatnal úgy hogy titok legyen írj Budapest meglatogatnalak
Veszprem környékén ma valaki egy autos kaland?
Békés megyei bi, aki szeret cumizni?Privi!
Videós hívás mazti? Szombaton 15:00 el érhető leszek
Csepel szigeten valaki? Hely van!
22. kerület, estefelé orál vki?
Holnap megy valaki a Magnuba? össze futhatnánk
Vas megyeből valaki ma?
Ma este Budapesten, Pest megyében harmincas éveiben járó pasi ?
fehérvár vagy környékén valaki?
Hali szép vastag farkamat szeretném szoptatni ma késő délután Pécelen van helyem a MOL közelében.Ha fitymás faszod van én is leszoplak ha akarod
Ismerkednék párokkal pasikkal de lányokkal is! Középmagyarország, Budapest környéke! Bi téren kezdő vagyok. Helyem az neha megoldható! Leginkább napközben jó a találkozás.
Sziasztok!
Diszkrét, nyitott férfitagu pàrt keresek ma estére. Màs alkalom is jó. Helyem van.
Diszkrét, nyitott férfitagu pàrt keresek ma estére. Màs alkalom is jó. Helyem van.
Nagy, vagy extrèm nagy faszú pasit szopnèk. Budapest dèli rèszèn lakom de peste megye jöhet.
Ezen kìvül kèpcsere után szìvesen szopok kisebbet is. Ha sok gecid van az előny.
Vagy akár több pasi is jöhet. Esetleg bukkake. Ha szereted ha szopnak ìrj rám ès megveszèljük
Ezen kìvül kèpcsere után szìvesen szopok kisebbet is. Ha sok gecid van az előny.
Vagy akár több pasi is jöhet. Esetleg bukkake. Ha szereted ha szopnak ìrj rám ès megveszèljük
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!

No.Ni