mindenki keres csak nehezen talál
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (ma 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Akad olyan aki nem csak írogatni van itt?
Békés megyében szopnék most egy de egyszerre akár több faszt,,,gyere el,vagy gyertek el hozzám és én odaadóan engedelmesen leszoplak,a végén le is pisilhettek,közben videózható és fotózható vagyok.. Szolid,szerény de kultúrált otthonomba várom a szopatni akaró,most ráérő partnereim....
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben
Kecskeméti kíváncsi hetero pasi vagy aki erre jár ?
Dányból keresek srácot!
Privátba írj!
Privátba írj!
Popsit is nyalatnék
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (ma 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Vicces, válaszolni bezzeg nem tudsz.....
(Ez egy válasz tessarednails91 üzenetére (tegnap 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:12
Sziasztok!
Szivesen ismerkednek olyannal, akinek kitoltott adatlapja van fotokkal. Budapest es kornyeke.
Puszi
Szivesen ismerkednek olyannal, akinek kitoltott adatlapja van fotokkal. Budapest es kornyeke.
Puszi
Sziasztok! Ma délutan 16h után autóban lenne kedve valakinek cumizni 23 ker és környéke!?
Budán szopatnék szopnék dugatnék!
Passzívat keresek szexre.
9-10 keruletben most aktiv aki szo nelkul uritene?
15 kerbe van pasziv??
Szopatnálak a 4.ker be!
Szombat 20.- án Harkány gyógyfürdőbe bisex pasit keresek!
Írj privatba ha jössz délután!
Írj privatba ha jössz délután!
Sziasztok!
Bi, budapesti, nem független, 30-as pasiként keresek titkos partnert, akinek ugyanúgy valami hiányzik az életéből és szívesen megélné egy jófej pasival ezeket. Korábban volt már ilyen titkos viszonyom; egy max 30 éves, ápolt srácot keresek. Itt ritkán leszek fent, de emailben tudunk beszélgetni. Csak olyat keresek aki tudja mit akar és hajlandó találkozni is.
Bi, budapesti, nem független, 30-as pasiként keresek titkos partnert, akinek ugyanúgy valami hiányzik az életéből és szívesen megélné egy jófej pasival ezeket. Korábban volt már ilyen titkos viszonyom; egy max 30 éves, ápolt srácot keresek. Itt ritkán leszek fent, de emailben tudunk beszélgetni. Csak olyat keresek aki tudja mit akar és hajlandó találkozni is.
Győrben biszex pasi ?
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Hali! Dèlelőtti órákban sportos, vèkony srác Tatabányán, vagy környèkèn?

Lenka G