Holnap jó lenne neki akkor
(Ez egy válasz Barna farok üzenetére (2026. 06. 07. vasárnap 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Indulok a paksi Ürgemezőre. Gondolom, nem fog arra járni valaki, hogy leszophassam.
14 óra után ráèrek Csákváron!
(Ez egy válasz jojo93 üzenetére (2026. 06. 07. vasárnap 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Délutánra keresek szexpartnert!
Ma szopnék dugnék Tiszaújváros környèkén!
Valaki fehérvár vagy környékén?
Gyomaendrőd környékén cumizna valaki?Privi!
Sziasztok! Ma délkörül M3 Bp-Gyöngyös szakaszon szívesen megállnék leszopni egy ápolt egészséges faszt. A végén mehet szájba.
Ma délelőtt max 12 ig felugranek hozzád szopni 8_9 ker
Szopna most valaki a Lehel térnél? 50 éves kor alatt keresek....
Szopás Pesten nálad teljes diszkréció mellett irj
kecskeméti nagy faszút keresek.
Senki se lesz? Szomorú!
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2026. 06. 07. vasárnap 05:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 07. vasárnap 05:48
Sziasztok! Ma délelőtt a paksi Ürgemezőn leszek. Lesz jelentkező, akit leszophatok? Esélytelennek làtom, de egy próbát megér.
Szopnálak mndennap Balatonfüreden ítj ha tele vagy..
Szia, írtam.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2026. 06. 07. vasárnap 05:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma délelőtt a paksi Ürgemezőn leszek. Lesz jelentkező, akit leszophatok? Esélytelennek làtom, de egy próbát megér.
Autós kalandra keresek veresegyházon a délelötti órákban szimpatikus személyt. Aktív vagyok!
Szia merre miko?
(Ez egy válasz bigassguy123 üzenetére (2026. 06. 07. vasárnap 02:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 07. vasárnap 02:01
Sziasztok, ma reggelre keresem veszprémi aktív, szopatómat.
Most reggel ki szopatna a faszat teljes diszkréció mellett nálad Pesten meglátogat alak írj apolt fiatalos vagyok
Sziasztok. Kőbánya? Harmat utca környékén?

Gyla
Mellie