Jó is az,Èn is szeretem!
(Ez egy válasz Gang-bangmen üzenetére (2026. 07. 05. vasárnap 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 05. vasárnap 18:19
Sziasztok! Egy ideje vágyok, hogy egy férfi farkát a kezembe vegyem, és kiverjem neki!
Sziasztok! Egy ideje vágyok, hogy egy férfi farkát a kezembe vegyem, és kiverjem neki!
Valaki Taksony?
Egy jó kemény kant keresek magamnak ,mert full passziv vagyok ,Valaki tudna ebben komolyan segiteni ?
Miskolc Nyék Mezőkövesd vonalok Szopatnék/Szopnék helyem van
Miskolc Nyék Mezőkövesd vonalon Szopatnék/Szopnék helyem van (a páros férfi tagja vagyok )
Fonyód ma valaki?
Helló.Dunakeszi felé biszex pasik?
Mai napra keresek kanos macikedvelo pasikat!!!(Hajdú-Biharban)
Budapesten 15-én aktiv szexpartnert keresek,jó ha 50 pluszos vagy.
Hellyel rendelkező uni biszex partnert keresek Szekszárdon aki szopna és dugható szabadban kalandban is benne vagyok. Van valaki aki ismerkedne ? Írj privit
Sziasztok.
2026.07.27-28.ra sexpartnert keresek idősebb úr személyében.Ráckeve környékén élek.
Itt tudnánk találkozni is a szabadban vagy esetleg helyem is lenne. Imádok női fehérneműben lenni és arra vágyom ,hogy valaki nőként bánjon velem.Szeretném ha valaki benyúlna a bugyimba ,simogatna .... és jól megdugná a kerek szűk popsim. Régen volt már benne részem. Írj üzenetet ha segíteni tudnál megélni a vágyaim.
2026.07.27-28.ra sexpartnert keresek idősebb úr személyében.Ráckeve környékén élek.
Itt tudnánk találkozni is a szabadban vagy esetleg helyem is lenne. Imádok női fehérneműben lenni és arra vágyom ,hogy valaki nőként bánjon velem.Szeretném ha valaki benyúlna a bugyimba ,simogatna .... és jól megdugná a kerek szűk popsim. Régen volt már benne részem. Írj üzenetet ha segíteni tudnál megélni a vágyaim.
16 ker. Környéke szopnék, szopatnék
Most valaki Vecsésen ? Szopnék-szopatnék autóban !
Szia ma egy szopás köki?
(Ez egy válasz Gold2020 üzenetére (2026. 07. 04. szombat 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Vékony fiatal srácként szopatnék szabadban bp-n
Veszprém Vármegye?
Nagyfaszú aktív pasi,szopató??? Dél pest??? Reptér környékén????
Bp vki?
Délpesten vki?

jancsi79