sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Pécs és környékén vékony 25 év körüli, aktív fiúval találkoznék, akár most. Szívesen cumizok, pucsitok, de akár csak beszélgetni is .
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Holnap délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Pécs és környékén vékony 25 év körüli, aktív fiúval találkoznék, akár most. Szívesen cumizok, pucsitok, de akár csak beszélgetni is .
Baranyaban kamionost szeretnek kenyeztetni, leszopni aki a kozelben tart eszakai pihenot a kamionjaban?
Sziasztok.
Csütörtökön délelőtt keresek aktív pasit Vecsésen egy kis huncutkodáshoz. Én passzív vagyok ,ennek tudatában irjatok.
Csütörtökön délelőtt keresek aktív pasit Vecsésen egy kis huncutkodáshoz. Én passzív vagyok ,ennek tudatában irjatok.
Nagyfarkú aktív bikát keresek
Szopna valaki most 3ker, helyem van ?
Nograd-Heves megye és környékén normális, férfias, diszkrét biszex férfi van? Írj privát üzenetet! Írj privát üzenetet!
Autós kaland ma délután, Biatorbágy zsámbék környéke?
Nem hiszem el, hogy Egerben nincs olyan férfi aki találkozni is mer.
Imádok faszt szopni, spermát nyelni! (Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (tegnap 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádok faszt szopni, spermát nyelni! (Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (tegnap 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy farkú pasikat keresek, adatlapom szerinti, minden jóra......
Békés megyei bi uni?Privat!
Szegeden du szoptatnèk.
Csepelen szopnék, szopatnék
Sajna csak most vettem észre, hogy 13,30-ig keresel!
(Ez egy válasz zokee üzenetére (ma 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Diszkrét bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Rendszeres havert keresek.
Szeretek masszírozni, kényeztetni, prosztata masszázs is megy
Diszkrét bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Rendszeres havert keresek.
Szeretek masszírozni, kényeztetni, prosztata masszázs is megy
Valaki szopatni?

Kitti84
Leigh Logan