Ma du 3 körül Magnum szaunás kaland?
Nyíregyházán szopnék egy szép farkat.
Paszivat keresek Nagykáta környékén.
Helyem nincs!
(Ez egy válasz szeretemnagyon üzenetére (2026. 03. 30. hétfő 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Meglévő bi hármast(2ff 1n ) bővitenenk bi párral nővel vagy esetleg bi női tagu párral. Hely Tatabányán lenne napközben
Örkény és környékén valaki ma du?
Helló.dunakeszi felé biszex pasik?irjatok
Hosszú távra keresek pasit kölcsönös orálra/farok verésre.
Privátban keress ha érdekel
Privátban keress ha érdekel
Kecskeméten kíváncsi hetero vagy kamionos pasi?
Miskolc gyertek ha szerettek szopni esetleg én is be venném.
Szopatnék ma délután Szombathelyen!Fiatal fiút.. Igényes kedves sràc vagyok..17 óra körül.
De én
(Ez egy válasz Csepeli80 üzenetére (2026. 03. 30. hétfő 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia reptér jó lenne
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2026. 03. 30. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia szívesen benne vagyok írj privátba
(Ez egy válasz Tom555 üzenetére (2026. 03. 30. hétfő 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
17ker?
Valaki XI kerület Albertfalva környéke kalandozás?
Kezdőként keresek heteroszexuális,de bi érdeklődésű aktív/uni férfit egy diszkrét,
rendszeres kapcsolatra.
Hellyel nem rendelkezem.
de utazni tudok.
rendszeres kapcsolatra.
Hellyel nem rendelkezem.
de utazni tudok.
holap?
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2026. 03. 30. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Kiraly utca vagy repter?

szeva2
Debbie White