Valaki XI kerület Albertfalva környéke kalandozás?
Kezdőként keresek heteroszexuális,de bi érdeklődésű aktív/uni férfit egy diszkrét,
rendszeres kapcsolatra.
Hellyel nem rendelkezem.
de utazni tudok.
rendszeres kapcsolatra.
Hellyel nem rendelkezem.
de utazni tudok.
holap?
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2026. 03. 30. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Kiraly utca vagy repter?
Olvasd el az adatlapomat és ha érdekel írj és talizzunk élvezzük egymást!
komárom-szeged m1-m5 valaki ma?
Kecskeméten valaki hellyel?
Miskolcon ma valaki? Helyem van. Hoki oral érdekel
Jelemtkezem
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2026. 03. 30. hétfő 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Kiváncsi kezdőként keresek diszkrét igényes aktív partnert.
Utazni sajnos nem tudok de Ózdon helyem akad akár ma este is
Kiváncsi kezdőként keresek diszkrét igényes aktív partnert.
Utazni sajnos nem tudok de Ózdon helyem akad akár ma este is
Ma nagykátán keresek szopni imádo pasit vagy párt.8 orátol akit érdek privátba keresen
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös örömökre.
Sziasztok. 25 éves sràcként keresnék partnert heves megyében. Kicsit aputestes vagyok.
Mindenre nyitott vagyok, akàr extrém perverz dolgokra is, viszont biszex téren kezdő vagyok még. Gyöngyös környékén keresnék partnert, helyem sajnos nincs de van autó így utazni tudok. Elsőrosban sajàt korombeliekkel kalandoznék.
Mindenre nyitott vagyok, akàr extrém perverz dolgokra is, viszont biszex téren kezdő vagyok még. Gyöngyös környékén keresnék partnert, helyem sajnos nincs de van autó így utazni tudok. Elsőrosban sajàt korombeliekkel kalandoznék.
Valaki most Pesten,nem akarna leszopni autóban?
Persze! Van kecó is!
(Ez egy válasz Moris123 üzenetére (2026. 03. 29. vasárnap 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Lenne egy heteró srácom gangbangre. Ehhez keresek 3-4 aktív pasit. BP
Hello.
(Ez egy válasz tothtamastoth19 üzenetére (2026. 03. 29. vasárnap 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 29. vasárnap 20:34
Holnap napközben beugranék orálkodni kicsit Bp-Kecskemét vonal környékén. Csak hellyel rendelkező, igényes jöhet szóba.
Holnap napközben beugranék orálkodni kicsit Bp-Kecskemét vonal környékén. Csak hellyel rendelkező, igényes jöhet szóba.
Sziasztok! Hétfőn délelőtt keresnék igényes fiút Fonyód-Keszthely környékéről…

supicica
Jhay Hendrix