Esztergomban ma este bi pasis kaland? Privátban írj.
Sziasztok!
Jövő héten Békéscsaba környékén keresek partnert. Engem a passzív szerep érdekel.Ápolt egészséges partneremnek szinte mindent megtennék hogy jól érezze magát. Mély torkozni nem tudok, de szeretek szopni és le is nyelem amit kapok. Bár még nem volt rá példa,de ha előtt megdugnál sem ellenkeznék....
Jövő héten Békéscsaba környékén keresek partnert. Engem a passzív szerep érdekel.Ápolt egészséges partneremnek szinte mindent megtennék hogy jól érezze magát. Mély torkozni nem tudok, de szeretek szopni és le is nyelem amit kapok. Bár még nem volt rá példa,de ha előtt megdugnál sem ellenkeznék....
Lajos, hát nem fogsz
(Ez egy válasz Sikoly2023 üzenetére (ma 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Sikoly2023 üzenetére (ma 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnek 11 kerben vagyok
Veszprém környékén szopatnék.
Az adatlapod szerint nem felelnél meg nekik, igaz én se.
(Ez egy válasz kapis üzenetére (tegnap 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma reggel 6 fele népligetnél szopnék
Népliget környékén szopnék kocsiban vagy szabadban.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Le is szopnálak....
(Ez egy válasz Aranyalmagg üzenetére (tegnap 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:38
Közös-kölcsönös hokira párom előtt ,keresek partnert a mai este. Mi fiúk a hátsó ülésen verjük magunknak és egymásnak is , párom meg az első ülésből nézi a műsort. 40 éves korig keresek partnert átlagos testalkattal .
Hali Zugló
Közös-kölcsönös hokira párom előtt ,keresek partnert a mai este. Mi fiúk a hátsó ülésen verjük magunknak és egymásnak is , párom meg az első ülésből nézi a műsort. 40 éves korig keresek partnert átlagos testalkattal .
Tokaj,Szerencs,Miskolc. Kiverném valakinek.
Érd- Bp, környékén keresek, aktív pasikat, akikszeretnek szopatni kúrni!! Minél nagygyobb farkú a pasi, annál jobb.Irjatok üzit!!
repter 20:30korul?
Sziasztok Pécs esetleg valaki?
Budán este kölcsönös élvezetekre keresek!
Szerintem ez magas labda,
szimpatikis párossal.
(Ez egy válasz Matahari2057 üzenetére (tegnap 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
szimpatikis párossal.
(Ez egy válasz Matahari2057 üzenetére (tegnap 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi férfi aki szeret cumizni, Gyomaendrőd és környéke?Privi!
Sziasztok! Profilképként feltettem, hol szoktam "megmutatni" magam. Akit érdekel, elgurul arra, ha tetszik a "kínálat" odajön és megbeszéljük hogy orál, anál, vagy mindkettő. Az nem baj, ha előre egyeztetünk, mert sajnos sok időm nincs. Vasárnap délután fél 7 körül biztosan megyek. Ha úgy alakul, hogy akár többen is jönnének, nekem az sem probléma.

BDSMCouple