Aktív. Fiuk uzenjetek legysziii Sopron közelében vagyok hellyel...
Tisza-tó környékén keresek megbízható partnert.
Valaki most Budapesten egy autos vagy szabadtéri masztira?
Szia! Én járok mindkét helyre, vegyes napokon is.
(Ez egy válasz yog-shototh üzenetére (tegnap 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:41

Biszex partnerekkel ismerkednék akik le szoktak látogatni a Magnum-ba illetve a Szauna69-be.Szivesen vennék ilyen alkalmakkor társaságot,ha női partnerem is jelen van hármasra is.
Biszex partnerekkel ismerkednék akik le szoktak látogatni a Magnum-ba illetve a Szauna69-be.Szivesen vennék ilyen alkalmakkor társaságot,ha női partnerem is jelen van hármasra is.
Srác ma este Budapesten?
Tatabányán valaki ma este? :-P
Szépvölgyire jön fel valaki mostanában?
Normal/nagy méretű uni pasi estére? Helyem van BP.
Hétfőn debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Nincs ebbe a ki #aszitt kerületben senki se? 16 ba megyek de 17 kerbe is vagyogatok.
Nem tudok csepelre át szakadni mert nem arra mozgok jelenleg.
Ki szopna??
Nem tudok csepelre át szakadni mert nem arra mozgok jelenleg.
Ki szopna??
Jól hangzik!
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (tegnap 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:28

II kerületben 23:00-tól 1-2 bi aktívat keresünk aki fiú tagot dugna a hölgy előtt. Lehet h a làny is becsatlakozik.
II kerületben 23:00-tól 1-2 bi aktívat keresünk aki fiú tagot dugna a hölgy előtt. Lehet h a làny is becsatlakozik.
Holnap délelőtt aktív pasi ?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Újpest környékén szopni szopatni keresek mostanában!
Bp. 16 ker??? Senki nincs?
Keresek aktív potens férfiakat,akik eljönnének hozzám, és szopatnának, seggbe basznának engem, egyszerre akár többen is. SOS is, leszoplak ha tele vagy és kevés az időd. Le is hugyozhatsz ha ez is izgat,,,gecit-pisit nyelem. Videózható,fotózható vagyok ..
Mostanában szopatnék szopnék Újpest környékén, ha van helyed!
Hali
Valaki aktív Ózdon orálra?
Helyem van!
Valaki aktív Ózdon orálra?
Helyem van!