Sziasztok! Szopnék akár egyszerre több diszkrét pasit is, Debrecenben vagy hajdú bihar autópálya vonalon. Én 35 éves átlagos magyar bi vagyok. Ha érdekel írjatok!
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Adatlapom szerint keresek Cegléden.
Valaki nem masszirozna meg ?jo lenne egy kis élvezet
Sziasztok keres valaki ápolt diszkrét biszex pasit gyöngyösön??
Megkivantam egy kis bi kalandot párom nélkül! Lenne mostanában valakinek kedve jatszadozni a farkammal amíg spriccelek egy nagyot ? Kocsiban akar de ha van helyed még jobb! Ruha nélkül izgibb lenne! Bp.
Valaki mistanában ?
Mindenki lotyója vagyok! Budapesten keresek, 50 év alatti jelentkezőket, akik körbeállnának, megszopatnának és sorban, egymás után telepumpálnák a számat spermával. Holnap (04. 30.) este/éjjel 22 órakor a Tünde Parkban fejem a kőkemény dákókat a szabadban. Szexis női ruhában, combfixben, tűsarkú, hosszú szárú csizmában, szilikon mellekkel, szopómaszkban leszek! (képek a profilban) Eléd térdelek, told a számba a kemény dákód és pumpáld tele csordultig forró gecivel! Lenyelem az egészet!
Nem vagyok nő!
Fontos, hogy az ápoltság adott és elvárt, a kellemetlen szagokra nagyon érzékeny vagyok, ezért legyetek kellemes illatúak, mindenhol! Ingyenes, szabadtéri program!
Ha esetleg betegségtől tartanátok, akkor megnyugtatásul jelzem, hogy PREP-et szedek megelőzésképpen.
Nem vagyok nő!
Fontos, hogy az ápoltság adott és elvárt, a kellemetlen szagokra nagyon érzékeny vagyok, ezért legyetek kellemes illatúak, mindenhol! Ingyenes, szabadtéri program!
Ha esetleg betegségtől tartanátok, akkor megnyugtatásul jelzem, hogy PREP-et szedek megelőzésképpen.
Sziasztok! Szopnék akár egyszerre több diszkrét pasit is, Debrecenben vagy hajdú bihar autópálya vonalon. Én 35 éves átlagos magyar bi vagyok. Ha érdekel írjatok!
Valaki Elvis Presley park?
De kár hogy csak most olvasom. Ott jöttem el a reptér mellett.
(Ez egy válasz CdNatalie üzenetére (tegnap 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg kb 15 percig leszek varom az ápolt farkakat
(Ez egy válasz CdNatalie üzenetére (tegnap 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Srác ma este Budapesten?
Holnap este fél kilenc után - ha valaki visszajelez, hogy jön - kinézek a Fóti Auchan parkolóba.
Valaki szopatni a repteren? 7ig raerek
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Holnap 13:30-tol Miskolc-Debrecen autópályán pihenőkben szopnék jelezz
Reptèrnèl van kint valaki?
Pólusban van valaki ?
M3..?Hatvan kke..?

growster