Győr és Móvár környékén keresek travit vagy női fehérneműst közös élvezetes játékokra. Biszex párok és hölgyek is kereshetnek uni vagyok!
Holnap délelőtt Érd és kórnyékén bi aktív?
Hali! Ma délután Nagytarcsa környékén valaki?
Valaki ma Tapolca Sümeg környéke ??!
Sziasztok szolnokon keresnék szopizni szeretnék
Ma Pestről Fehérvár felé haladva12:00 körül beugrom a gárdonyi nudira, ha lesz kortól függetlenül olyan hetero vagy bi pasi, aki közös hokiban, vagy kicsit többen is benne lenne egy hetero életvitelű kopasz sráccal a feleségem akciós fotóit nézve. De útközben is megállhatok, ha valaki útba esik

Sziasztok! Az Allee közelében van bármiféle meleg hely ahová a délelőtti órákban be lehet menni? Gondolok itt szexmozi,masszázs szalon vagy a délelőtti órákban nyitva tartó meleg bárra! De ha lenne rá jelentkező, örömmel leszopatnám magam valakivel!
Nincs barátkozás, nincs udvarlás – csak szolgálat holnap azaz Pénteken!
Szia,
Budán, a Feneketlen-tó környékén keresek vállalkozó szellemű, alárendelt típusú alkalmi partnert diszkrét irodai találkozóra.
50 éves, 190 cm-es, domináns, határozott férfi vagyok.
A fotód alapján kiválasztalak.
A találkozó menete:
A megadott helyen várlak.
Szó nélkül felkísérlek.
Letérdeltetlek, és durván megszopatlak.
Nem beszélhetsz, amíg nem kérdezlek.
Pontosan azt teszed, amit mondok.
Ha szeretsz nyalni, jelezd előre.
Ha végeztem, kikísérlek, és mész a dolgodra.
Fontos: sem szakáll, sem borosta nem lehet rajtad. Ápolt, tiszta, diszkrét megjelenés kötelező.
Azért írom le ilyen részletesen, mert én így szeretem ezt csinálni, és nem szeretnék megbántani senkit. Csak olyan jelentkezzen, akinek ez így, ebben a formában megfelel. Fotót kérni fogok rólad ha rám irsz!
Szia,
Budán, a Feneketlen-tó környékén keresek vállalkozó szellemű, alárendelt típusú alkalmi partnert diszkrét irodai találkozóra.
50 éves, 190 cm-es, domináns, határozott férfi vagyok.
A fotód alapján kiválasztalak.
A találkozó menete:
A megadott helyen várlak.
Szó nélkül felkísérlek.
Letérdeltetlek, és durván megszopatlak.
Nem beszélhetsz, amíg nem kérdezlek.
Pontosan azt teszed, amit mondok.
Ha szeretsz nyalni, jelezd előre.
Ha végeztem, kikísérlek, és mész a dolgodra.
Fontos: sem szakáll, sem borosta nem lehet rajtad. Ápolt, tiszta, diszkrét megjelenés kötelező.
Azért írom le ilyen részletesen, mert én így szeretem ezt csinálni, és nem szeretnék megbántani senkit. Csak olyan jelentkezzen, akinek ez így, ebben a formában megfelel. Fotót kérni fogok rólad ha rám irsz!
Mostanában valaki Népliget?
Feleségem tudtával kapnék egy használt bugyit, amibe valakivel bele kellene élveznünk és felvenni neki videóra és átküldeni! Lenne erre jelentkező??
Hali. Gyöngyösön ma valaki?
Szia! Újpesten vagyok ha érdekel írj és talizzunk nálam élvezzük egymást!
Szolnok környékén keresnék
Péntek kora délelőttre keresek szopni szopatni akaró pasit Kecskemét környékén
Sziasztok.
Delutan a Sz...a69-ben leszek....Egy jotestu partner csupasz farkat szivesen megfejnem es cumiznam elvezesig viszonzas nelkul.(Lasd az adatlapon!)Elotte dumalas,jacuzzi,egy jo kis delutani lazitas....
Csak kulturalt uzenetekre valaszolok.
Koszonom.
Delutan a Sz...a69-ben leszek....Egy jotestu partner csupasz farkat szivesen megfejnem es cumiznam elvezesig viszonzas nelkul.(Lasd az adatlapon!)Elotte dumalas,jacuzzi,egy jo kis delutani lazitas....

Csak kulturalt uzenetekre valaszolok.
Koszonom.
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Kint vagyok délelött a reptéri kifutónál szopnék fiatal srác vagyok
Kint vagyok délelött a reptéri kifutónál szopnék fiatal srác vagyok
Esztergom környékén cumiznék