Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Valaki reptér?
Most raer valaki ? Buda ? dugatnam magam.
kurjon már meg egy nagyfaszú pasi.
Szopni szeretek , szeretem ha használnak szopatnak imádok kis ribanc lenni ehhez keresek partnert Helyem nincs Hernád kecskemét közt akár kocsiba is Sok perverzióm van
Ma este valaki Baján?
IX-ben szopnék, hely ok
Ma este valaki cumizna a 17 ker kkn ?
Ma este felé aktív pasi Budapesten autós szexre?
Szia irtam privátba
(Ez egy válasz Cuminmouth üzenetére (tegnap 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:56
Sziasztok! Reggel 6 után Bélapátfalva-Szilvásvárad vonalon szopnék, hétköznapokon (akár minden nap)
ápolt egészséges faszt. Szeretném lenyelni amit kapok.
ápolt egészséges faszt. Szeretném lenyelni amit kapok.
kecskeméti pasit keresek.
Hosszú távra keresem pár társaságát napközbeni hancúrozásra
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Sziasztok.
Ma ejszaka kint leszek a repternel a kis erdobe, auto mellett fogok gugolni vagy terdelni igazán ribancos cuccban es teljesen zárt szopo alarcban. Ha van kedved szopatni vagy csak siman ramverni alázni esetleg kalandozni légy bátor es gyere oda
Ma ejszaka kint leszek a repternel a kis erdobe, auto mellett fogok gugolni vagy terdelni igazán ribancos cuccban es teljesen zárt szopo alarcban. Ha van kedved szopatni vagy csak siman ramverni alázni esetleg kalandozni légy bátor es gyere oda
Sziasztok
Ma estere keresek valakit akivel elvezhetjuk egymast
Ma estere keresek valakit akivel elvezhetjuk egymast
40 alatti bi fiút keresek. Minden jóra
10 óra körül közös hoki észak pesten? ha csak kivernéd, abban is benne vagyok. helyem nincs. ne legyél sokkal idősebb tőlem.
Hernádról indulok Kecskemétre most az 5 úton szívesen bekapnék egy szép faszt élvezz a számba arcomra ! privi írj
Sziasztok ma délelőtt vagy kora délután 13 kerület vagy kék metro környékén tudna fogadni valaki egy 45 éves kezdő bi-t?
11 ker mostanában valaki?

burkalov
Danielle Maye