Lenne egy srác akit kölcsön adnák (tényleg) bármire... Illetve ugyan itt öt fős gangbenghez aktív kanokat keresünk, ha nagyobb buli érdekel. Bp
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Dunavarsány és környékén keresek szopatni szerető férfit ma, holnap és pénteken
Solt-Kecskemét. Aktívat keresrk alkalmi vagy tartósra is... perverzíóra nyitott szófogadó vagyok. Privat írj
Ha eleged van a sok kamus nőből és nagyon ki vagy már éhezve arra hogy valaki finoman alaposan kielégitsen orálisan ahogy csak szeretnéd és ameddig csak birod akkor gyere el hozzám,lazuljunk,engedd ki a gőzt élvezz egy hatalmasat,nem baj ha kezdő hetero vagy,igényes nagyon ápolt vékony kedves Pestmegyei srác vagyok,helyem van.Ha csak egy jó hokizás izgatna abban is benne vagyok!Irj bátran!Találkozzunk!
Győr valaki most?
Sziasztok! Partnert keresek Szekszárdon hellyel rendelkező ápolt diszkrét biszex férfit bi párt házaspárt kölcsönös szexre párnál mindkét fél örömére autós kalandba is benne vagyok.Ha érdekel írj privátba !
Sziasztok! Közös hokira ma valaki? Bp es kornyeken?
Sziasztok! Ma valaki Zala, Keszthely környékén 19-20 közöt akinek kiverhetném?
Szombaton arcpakolást szeretnék,finom sperma formájában..várom a jelentkezőket
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Holnap 06-10 között,Miskolcon vagy a környékén keresek.Szopok egyoldalúan vagy kölcsönösen.Verd a számba.Ha tudsz helyet,tudok menni.
Békésmegyei pasival ismerkednék. Utazni tudó bi vagyok. Szopnék....stb
Tangas bi srac vagyok, ismerkednek.. szombathely vas megye elony
Sziasztok Jászberény és környékén bixex pár aki ismerkedne
Sziasztok! Békés, Szolnok megyéből szivesen ismerkednék
Fejér megyén és pest megyén belül.főként érd és környékén keresek aktív 48+ domináns férfit aki dugna és szopatna viszonzás nélkül. Én egy utazni tudó fiatal fiú vagyok. 170 magas vékony alkat enyhén szőrös.....
Kecskeméten 21-22 óra között valaki szopna ma?
Sziasztok délpesten most vki tali?

orsi75