Cegléd kornyekén aktívat keresek hely van.
Kedvedre torkoztathatsz, kúrhatod a torkom, bármekkora a faszod. Tegyél próbára!!! Bármekkora faszt tövig nyelek és bármeddig bírom, a hatalmas dildómmal is torkoztathatsz. imádok öklendezni, fuldokolni a faszon. Én egy sportos, fiatalos, ápolt teljesen biszex pasi vagyok. Exhibicionista vagyok, bárhol meztelenkedek gátlástalanul. Fotózni, videózni is lehet amatőr szex témában. Szeretem a kemény bánásmódot, alázhatsz, fenekelhetsz, pofozhatsz kedvedre.Akár le is hugyozhatsz, többesben is. Párokhoz is csatlakoznék, szívesen nyalok is bármeddig. Helyem nincs, de szívesen vagyok a szabadban és mobilis vagyok, szívesen megyek távolabbra is.
Igen. Tudja, de most vidéken van. Ráadásul tényleg csak este meló után érek rá, neki pedig csak a hétköznap délelőtt jó.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (ma 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:54

Ezt mondtad neki is, hogy jó lenne megint megdugni téged? Találkoni fogsz vele még? Hátha többször is átélheted vele. De ez csak az én véleményem.
Sziasztok!
Diszkrét, enyhén nyitott pàrt keresek. Tali akàr ma este. Helyem van.
Diszkrét, enyhén nyitott pàrt keresek. Tali akàr ma este. Helyem van.
Estére keresek Budán biszexelni
Most valaki XI ker szabadban kocsiban?
Sziasztok!
Ajka környékén aktív anál kedvelő partnerem keresem.
Ajka környékén aktív anál kedvelő partnerem keresem.
Sziasztok, aktív vagy uni partneremet keresem aki fogadni tudna,minden jóra. Pest.
Szívesen szopnálak ha szörtelen ápolt faszod van, lehet kölcsönösen is!
Sziasztok!
Ma délután Pécsen, csajos, szopni szerető?
Ma délután Pécsen, csajos, szopni szerető?
Ma estére keresek laza és nyitott partnert/partnereket egy szolid textil mentes házibulira.(budapest és környéke)
Ha érdekel írj privát üzenetet.
Ha érdekel írj privát üzenetet.
Ezt mondtad neki is, hogy jó lenne megint megdugni téged? Találkoni fogsz vele még? Hátha többször is átélheted vele. De ez csak az én véleményem.
(Ez egy válasz Titkos Név üzenetére (ma 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:26

Még a nyáron az volt a partnerem kérése (Csak szopni akartam) , hogy csak "hagy tegyem a végét a fenekedhez) . Ha már így történt, mondtam,hogy tegye be, kíváncsi vagyok hogy milyen. Bevallom nagyon jól esett. Azóta várok arra, hogy valaki megdugjon. Mivel nehéz összehozni, így vettem egy anál dildót, hogy tágítsak és ne fájjon. 3 cm-től 7,5 cm-ig. Tegnap este kipróbáltam. Sikerült betenni. Kicsit feszített, de nagyon jól esett. Ezt csak úgy megírtam Nektek.
Még a nyáron az volt a partnerem kérése (Csak szopni akartam) , hogy csak "hagy tegyem a végét a fenekedhez) . Ha már így történt, mondtam,hogy tegye be, kíváncsi vagyok hogy milyen. Bevallom nagyon jól esett. Azóta várok arra, hogy valaki megdugjon. Mivel nehéz összehozni, így vettem egy anál dildót, hogy tágítsak és ne fájjon. 3 cm-től 7,5 cm-ig. Tegnap este kipróbáltam. Sikerült betenni. Kicsit feszített, de nagyon jól esett. Ezt csak úgy megírtam Nektek.
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Szopni szeretnék.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Budán estére keresek szexpartnert
Aktívpartnert keresek Jászberényben éskörnyékén ápolt biszexpasivagyok utaznitudok.
Sziasztok. Kulturált, nagyon igényes srácként (adatlapom szerint) idősebb, 50+os férfivel ismerkednék, baratkoznék Budapest, Bp északi részén.
Ma valaki aki diszkréten szopatnal Pesten nálad irj