Zugló esteleg ?
Valaki Alsónémedi Dunaharaszti Gyál Ócsa Vecsés és környékéről????
Ujpest kornyeken szopnek, akár odavissza...
Írtam privátban!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (tegnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (tegnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Budán fogadnék!
Szopnék ma éjjel Budapest-Székesfehérvár vonalon, akár kocsiban is!!!
Ha mást is szeretnél, helyem is van!
https://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/71261
Ha mást is szeretnél, helyem is van!
https://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/71261
Szia. Ferenc vagyok Győrből 58éves bi passzív. Mindenben benne vagyok ami jólesik.
(Ez egy válasz Mrandmissis18 üzenetére (tegnap 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Nagyon egyformák vagyunk. Pont erre vágyom én is..
(Ez egy válasz cdkriszti üzenetére (tegnap 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:29
Békés megyében szopnék most egy de egyszerre akár több faszt,,,gyere el,vagy gyertek el hozzám és én odaadóan engedelmesen leszoplak,a végén le is pisilhettek,közben videózható és fotózható vagyok.. Szolid,szerény de kultúrált otthonomba várom a szopatni akaró,most ráérő partnereim....
Bi pasi MA ESTE, aki tud jönni? Eger mellett....
Üdv: Laci
Üdv: Laci
Privatba irj
Kezdö bi pasi vagyok Pest megye kocsid legyen vág közel lakk jó lenne ki próbálni magam hogy szopok
Péntek este Budapesten, Pest megyében harmincas éveiben járó pasi ?
Péntek este Budapesten, Pest megyében harmincas éveiben járó pasi ?
Debrecenben cumiznék szőrös macis farkammal cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Budán most???
Akadt már érdeklődő a horgodra?
(Ez egy válasz gaygok69 üzenetére (tegnap 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:06
(Ez egy válasz gaygok69 üzenetére (tegnap 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma este fél 9 környékén lenne valaki érden vagy törökbálinton egy közös hokira esetleg orálra?
Ma este fél 9 környékén lenne valaki érden vagy törökbálinton egy közös hokira esetleg orálra?
Szopna/szopatna valaki ma este Budapesten? Helyem van
Valaki ismerkedni M1 vonalán? Győr-Tatabánya-Bp?
Budán szopatnék szopnék este 8 után!

tamara45
Aimee Addison