Szopnek 11 kerben vagyok
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Bi érdeklődésü párhoz csatlakoznék,orális játékokhoz!
14 kerben festek egy lakást.Üres , tiszta.
Gyors szopatáshoz jó.
Ha nyeled gyere.
Gyors szopatáshoz jó.
Ha nyeled gyere.
Gödöllő-Hatvan?
Cumiznék!
Cumiznék!
Sziasztok!
Cegléd-Monor környékéről most ráérő, hellyel rendelkező, kisebb farkú aktív pasi?
Cegléd-Monor környékéről most ráérő, hellyel rendelkező, kisebb farkú aktív pasi?
Sziasztok!
Diszkrét, nagyon àpolt pàrt kényeztetnék.
Diszkrét, nagyon àpolt pàrt kényeztetnék.
Szigetszentmikloson szopnék viszonzás nélkül
Sziasztok! Ma délután szopatna valaki Mór környékén? Ha igen, írj.
Keresek 10 kerben paszivat Élessarok környékén.
17 kerület ma autós kaland?
Orális játékokra keresek párt nőt ffit kor alkat nem szamit
most reggel?
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt de szőrös macis pasi vagyok.
Sziasztok baranyában szopatna valaki most esetleg? Kb 2-3ig ra érek
4.ker autost szopnék akár odavissza is
Cuki, ápolt, sportos, fiatalos, szőrtelen, picit bi pasi beugrana ma este közénk kicsit játszani? Dél Pest.
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Hali! Mostanság valaki 2.kerben?

etagi
Vivien