Szia!
MAgnum szaunába nem lenne kedved eljönni? (Ez egy válasz szerető üzenetére (ma 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
MAgnum szaunába nem lenne kedved eljönni? (Ez egy válasz szerető üzenetére (ma 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Veszprem megyek aktiv,uni?hely OK,tobbit privatban!szia
Csepelen szopnék, szopatnék
Szekszárd vagy környéken valaki??
Ma 17. Kerület és környekén ködös autós kaland?
Ma kora délután egy kölcsönös szopásra valaki Kecskemét környékén
Most valaki aki gyorsan megszopatna? Örsvezéren helyem van.
Csepelen délután szopnék, szopatnék
Esetleg a 11.kerület nem lenne jó?
(Ez egy válasz ata81sza üzenetére (ma 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Frissen csupaszon valaki valamire 16 ker-kistarcsa vagy környéke?
Szopatnék szívesen.
December 11-én Csütörtökön délelött valaki? Szigetszentmiklós és környékén? Helyem nincs, de egy nyílvános wc-ben is ráülök a farkadra.
Újpesten keresek igényes partnert, olvasd el az oldalamat!
(Ez egy válasz kiscian üzenetére (ma 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!ma delutanra keresek olyat akivel lehet kölcsönösen szopni egymast és élvezni egy jót!zugloban a Hungárián van helyem!irjatok
Kolosy tér környékén szopnék kanos pasit!
Oroszlàny ba keresek Aktív baràtott. 50-60 ..L XL méretben. Tali midennap jó Du este Nàlad!
Sziasztok!
Kezdőként keresek diszkrét, baràtsàgos pàrt. Tali akàr màr ma este. Helyem van.
Kezdőként keresek diszkrét, baràtsàgos pàrt. Tali akàr màr ma este. Helyem van.
Kezdő biként keresnék hellyel rendelkező Budapestit, akivel lehetne hokizni vagy leszopni
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett. Akár most reggel.

Mandy