Zuglóban szopnék dughatsz is keményen most.
Helyem van
Helyem van
Esetleg péntek kora délután?
(Ez egy válasz Secretbii üzenetére (tegnap 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Holnap (pénteken) napközben valaki Dunaújvárosban.
Holnap (pénteken) napközben valaki Dunaújvárosban.
Valaki 11. Kerületben mostanában?
Holnap (pénteken) délelőtt Pest belváros valaki kis kaland?
Szopna most valaki Budapesten?
Ma estère aktívat keresek Szolnokon.
Helyem van
Helyem van
Sziasztok!
Valakit leszophatnék ma éjjel viszonzás nélkül?
Valakit leszophatnék ma éjjel viszonzás nélkül?
Ma este fél kilenc körül kijön valaki a Fóti Auchan parkolóba?
Sziasztok.
Holnap este Baja és környékéről valaki?
Holnap este Baja és környékéről valaki?
Sziasztok. 38 éves Bi passzív vagyok. Holnap délelőttre, autós kalandhoz keresek ápolt, borotvált, normál alkatú aktívat, egyoldalú orális kényeztetésre. Nem kerek viszonzást. Max 44 éves korig. Soltvadkert, kiskőrös, kiskunhalas térségben szopnék. Keress privátban.
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Szegeden keresek férfit ma estére
Sziasztok. Tovabbra is keresek kulturalt, igényes énemhez hasonló, 50+-os baratot. Budapest északi részén élek, függetlenként. Ha te nem vagy az, nem baj.
Sziasztok!
05.28-05.31-ig Debrecenben vagyok, helyem lesz. Keresek ezekre az estékre párt bármilyen felállásra, vagy dominánsabb aktiv/uni férfiakat, esetleg transzneműt és természetesen szóló hölgyet is. smile Én 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, igényes férfi vagyok. Hasonló tulajdonsággal bíró embereket keresek. Írjatok bátran.
05.28-05.31-ig Debrecenben vagyok, helyem lesz. Keresek ezekre az estékre párt bármilyen felállásra, vagy dominánsabb aktiv/uni férfiakat, esetleg transzneműt és természetesen szóló hölgyet is. smile Én 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, igényes férfi vagyok. Hasonló tulajdonsággal bíró embereket keresek. Írjatok bátran.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat szintén van!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat szintén van!
Sziasztok ! Ma este 8 körül
Cs
tó szopna valaki ?
alf
ör alf
ge
Dorogon szopnék, és dugatnám magam.
Még lehet jelentkezni holnap a paksi lakásomba, aki szopatni akar egyet.
Sziasztok!
Max. 40 éves korig keresek aktív pasit aki alaposan megtömne (esetleg kinyalna) egy vékony (173 cm, 72 kg) 31 éves srácot.
Helyem van a Kálvin tér közelében.
Max. 40 éves korig keresek aktív pasit aki alaposan megtömne (esetleg kinyalna) egy vékony (173 cm, 72 kg) 31 éves srácot.
Helyem van a Kálvin tér közelében.

Catwumen
Syvette