Hello! Valaki XI kerben?
Baja es kornyeke?
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok,
Nyíregyen szopatna most valaki? Helyem van.
kecskeméti nagyfaszú pasit keresek.
Hétfő délelőtt rá érő aktív pasit srácot ketesek aki jönne vagx jár Monor Gomba fele hely ban 14 óráig rá érek.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Szopnék!
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok
al
. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
alf
ko alf
ho alf
lt
Ma estére keresek Valakit aki ürítene egy jót
Siófokon senki sincs most?
Holnap napközbeni kalandhoz keresek partnert!
Én nem is értem, hogy mit írt le.
(Ez egy válasz berci72 üzenetére (ma 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz berci72 üzenetére (ma 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki vecsésen aki szopni és szopatna , autóban?
Ez szuper leírás,sok sikert
(Ez egy válasz zotya69 üzenetére (ma 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:42
(Ez egy válasz zotya69 üzenetére (ma 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopás meg diszkrét én autó v nálad oda adofinom ember. Ágyon és ,50 éves nem 57 írj élvez
Sziasztok ! Ma estefelé Szekszárd
Cs
tó szopatnék dugnék lenne valakinek kedve hozzá ? Írj privát
alf
ör alf
ge
Mostanában nagyfarkú aktív szopató szolnok cegléd környékén???
Budán most szopatnék szopnék!
nyiregyháza környékén aki szeretne szopatni dugni keressen bizalommal jol tágulok

goodie
Amanda Black