Siófokon,környékén uni biszex ismerkedne!!
Dél-Pesten szopnék kanos pasit!
Pécs valaki most aki szopatna?
Most valaki 11 ker szabadban kocsiban?
Zala megye helyel rendelkező szopni vágyó??
Újpesten lenne hellyel rendelkező aktív pasi?
Menj a Hegedűs moziba!
(Ez egy válasz Wolf81 üzenetére (ma 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:40

Még mindig keresek aktív, fővárosi férfit, aki péntek esténként találkozna vidéki passzív pasival. Helyed legyen, mivel én csak alkalmilag utazok fel a fővárosba. Én átlagos testalkatú, alacsony, fiatalos 40-es vagyok. Te lehetőleg korombeli vagy idősebb, jó adottsággal (15+).
Sárospatak környékén valaki egy autós orál kalandra?
Még mindig keresek aktív, fővárosi férfit, aki péntek esténként találkozna vidéki passzív pasival. Helyed legyen, mivel én csak alkalmilag utazok fel a fővárosba. Én átlagos testalkatú, alacsony, fiatalos 40-es vagyok. Te lehetőleg korombeli vagy idősebb, jó adottsággal (15+).
Érdekel Újpesten szex valakit?
Délelőtt Dombóvar valaki ? Írj
Pècs szopnèk.
Szêcsény felé nem jársz?
(Ez egy válasz Frenky666 üzenetére (ma 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 22 vagyok Bp 15.ker és passzív. Keresem azt a férfit akinek nem csak a szája nagy hogy úgy megdug így megdug és mikor ott a lehetőseg lemondja vagy kiveri. Szóval ha tartod a szavad és komolyan megdugsz teljesítem minden vágyad szűk lyukammal. Mai napra de leginkább Szerdára keresek 1 vagy akár több srácot. Várom a jelentkezéseket privátba. Az én posimat már benyálaztam már csak az kéne akinek megnyálazhatom a farkát és belémnyomja.
Holnap (okt. 7.) HO-ban leszek. Adatlapom szerint szívesen fogadnék valakit, az unalom ellen

Paszivat keresek Hatvan varosba.