szia én benne lennék
Közös hokira, oralra ma este valaki?
Aktiv pasi ma estére? hely ok! PM
Aktiv Bi pasival ismerkednek, Budapest. PM
Sziasztok!
Baràtsàgos, diszkrét pàr baràtja lennék hosszabb tàvon.
Baràtsàgos, diszkrét pàr baràtja lennék hosszabb tàvon.
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziaaztok! Aszód és környékén női fehérneműben szopnék, dugatnám magam.
Újpesten most vki, nem harapok.....élvezhetnénk....
Sziasztok!A héten pár vagy bi pasi Veszprém környékén?Uni/passzív szerep izgatna, helyem van!Írjatok
Sziasztok! Szilveszterkor a székesfehérvári Szárcsa-Hotelbe kiváncsi hetero férj várja hasonló érdeklődőt. Majd meglátjuk.
Swingerben sok mindent kipróbált, együtt élő pár vagyunk.
Meguntuk a swingerben tapasztalható homofóbiát és olyan párokat keresünk, akik férfi tagja nem ijed meg a saját nemétől.
Ha a női tagotokat izgatja a fiúk közötti játékok látványa és az ebben való aktív, párcserés részvétel, akkor írjatok ránk! A hangsúly a ffi bi-n van, a lányos játékok nincsenek előtérben.
Füstmentes kapcsolatot keresünk.
Meguntuk a swingerben tapasztalható homofóbiát és olyan párokat keresünk, akik férfi tagja nem ijed meg a saját nemétől.
Ha a női tagotokat izgatja a fiúk közötti játékok látványa és az ebben való aktív, párcserés részvétel, akkor írjatok ránk! A hangsúly a ffi bi-n van, a lányos játékok nincsenek előtérben.
Füstmentes kapcsolatot keresünk.
Szegeden keresek estére diszkrét havert ski szopatna titokban nálad irj
Sziasztok! Közös masztira, orálra keresek partnert max. 40 éves korig. Csak ezek érdekelnek. Nyalakodás, csók, simogatás, dugás stb. NEM érdekel. Én hetero kapcsolatban élő, vékonyabb testalkatú srác vagyok. Helyem sajnos nincs. Perverzek, idősebbek, macis testalkatúak ne keressenek lehetőleg.
Sopron. Ma estére keresek aktívat. Privát írj.
Szopnék egy szép méretes szerszámot. Helyem van.
M0 Ferihegy környékén most ráérő aktív van gyors ürítésre?
Diszkrét megbízható aktív Férfias pasival ismerkednek Budapest vagy környéke. PM
Apolt aktiv pasi Tapolca kornyekerol?Veszprem megyek?Hely OK,Tobbit privatban,Szia
Sziasztok! Közös masztira, orálra keresek partnert max. 40 éves korig. Csak ezek érdekelnek. Nyalakodás, csók, simogatás, dugás stb. NEM érdekel. Én hetero kapcsolatban élő, vékonyabb testalkatú srác vagyok. Helyem sajnos nincs. Perverzek, idősebbek, macis testalkatúak ne keressenek lehetőleg..
Paks mellett aktív pasit szopnék utazni tudj

netta31
Samy Bright